5 topredenen om een vakantiehuisje te kopen

5 topredenen om een vakantiehuisje te kopen 

Gaat je hart sneller kloppen wanneer je aan een vakantiehuis denkt? Een chalet in de Ardennen, helemaal van jou alleen? Of een knusse recreatiewoning in het zuiden van Frankrijk, waar je met volle teugen van de zon kunt genieten? Of een vakanatiehuis gewoon in Nederland op minder dan 2 uur rijden van je eigen huis. Lekker elk weekend erop uit en bijtanken.
Maar misschien twijfel je nog. Het is nu eenmaal een flinke investering. En is het dat wel waard, vraag je je wellicht af. Twijfel niet langer en laat je overtuigen door deze 5 redenen om een vakantiehuis te kopen!

Lees meer

Back to basic (maar dan super de luxe)

Back to basic (maar dan super de luxe)

Vorige week heb ik een rondleiding gehad op een nieuw project, waar modelwoningen in aanbouw zijn. Een geheel nieuw concept: terug naar de basis, naar oernatuur, naar natuurlijke materialen, naar puur genieten, tijd voor elkaar maken, naar elkaar luisteren, zonder afleiding, maar mét alle luxe die je kunt bedenken.

Lees meer

IS DRENTHE HIP & HAPPENING

Is Drenthe Hip & Happening?

De provincie Drenthe heeft samen met het Recreatieschap Drenthe een onderzoek laten uitvoeren naar de vitaliteit van de verblijfsrecreatie. De resultaten zij nu bekend. Het blijkt dat Drenthe best vitaal is, maar niet bepaald hip. 

Wordt Drenthe Hip & Happening? Ja, als het aan de provincie en het recreatieschap ligt, wel! De provincie Drenthe wil dé vrijetijdsprovincie van Nederland worden. 

Lees meer

Ter Zake tweede huis

TerZake - Tweede huis 

In tijden van bloeiende economie en historisch lage spaarrente gaan steeds meer mensen op zoek naar zaken die een combinatie van plezier en rendement in zich verenigen. Recreatief vastgoed is zo’n populaire investering en TerZake onderzoekt de stand van zaken in die markt.

Lees meer

Ga op ontdekkingstocht

Ga op ontdekkingstocht in de regio

Met de vakantie achter de rug vragen mensen zich af hoe het zou zijn als ze hun eigen vakantiehuis hebben i.p.v. er een te huren. De eerste vraag die je moet beantwoorden is: waar wil je een vakantiewoning kopen? In Nederland of in het buitenland? Vervolgens ga je een regio kiezen: wil je een woning aan zee of juist in een bosrijk gebied met veel fietsmogelijkheden? Moet er een golfbaan voor de deur zijn of een meer waar je boot aan je eigen steiger kan? Ook de afstand en bereikbaarheid kan een rol spelen bij het bepalen van je regio.

Lees meer

Komkommertijd of breaking news?

Komkommertijd of breaking news?

Vorige week berichten alle media over de verkoop van vakantiehuizen. Aanleiding was het jaarlijkse rapport van de NVM over de recreatiewoningmarkt. Sommigen belichten een geheel eigen invalshoek wat tot onderscheidende en verfrissende artikelen leidt. Ik heb ze op een rij gezet. Klik op de tekst om het artikel te lezen. 

Lees meer

IK BEN OP ZOEK NAAR...

Ik ben op zoek naar….

Iedereen die spaargeld heeft, een erfenis krijgt of lijfrente die vrij komt, zal vroeg of laten moeten bedenken wat hij met zijn geld gaat doen. Want tja, die spaarrekening levert nauwelijks nog iets op. Sterker nog, als we zo doorgaan moet er rente betaald worden. Dat kan niet de bedoeling zijn. En zo’n erfenis, daar wil je toch iets leuks mee doen?  En voor een lijfrentepolis had je destijds misschien wel een bestemming, maar die is wellicht niet meer van toepassing. 

Lees meer


Testimonials

 • Marijke en Ruud Rootring, Alkmaar

  "Bij de verkoop van onze vakantiewoning maakten wij gebruik van de kennis, kunde en enorme inzet van Wil Brand. Haar ervaring, accuraatheid en directheid naar zowel verkoper als koper bleken, samen met haar stylingsadviezen, in een toen moeilijke markt, doeltreffend. Wij hebben haar werkwijze als zeer prettig ervaren."

 • IJko en Martha Zuiderveld, Beilen

  "Ons vakantiehuis stond te koop en er gebeurde anderhalf jaar niets totdat we in contact kwamen met deze enthousiaste makelaar. Door haar inzet en de prettige samenwerking werd ons huis binnen een half jaar verkocht. Zeer tevreden!"
 • Mario Spadafino,
  Rotterdam

  "De service van Wil Brand was prima! Enthousiaste begeleiding en goede ideeën hebben geleid tot een vlotte verkoop. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, dus voor de verkoop van uw vakantiewoning is Wil Brand zeker een aanrader!"

  BuitenLeven Recreatiemakelaar | info@uw-buitenleven.nl | 06-55 77 77 81 | Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo
  Copyright © 2017 BuitenLeven Recreatiemakelaar. Alle rechten voorbehouden.
  ×

  Download het gratis eBook

  Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
  Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen! 

  Download het gratis eBook

  Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
  Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!