Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.
Vakantiehuis kopen - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Vakantiehuis kopen

Op zoek naar jouw droomhuis

Een greep uit ons aanbod

Is dit jouw droomhuis?

Vakantiehuis kopen

Je hebt er wel eens over nagedacht om een vakantiehuis te kopen. Omdat je mensen kent die enthousiaste verhalen vertellen over hun vakantiehuis of misschien wel omdat je iets leukers met je geld wil doen, dan het op je spaarrekening te laten staan. Maar hoe pak je het kopen van een vakantiehuis aan? Weet je wat je wilt en wat je kunt besteden? Bekijk dan eens ons aanbod van vakantiehuizen. Zit je droomhuis ertussen? Dan is een afspraak voor een bezichtiging snel gemaakt.

Vakantiehuis kopen bezichtiging - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Start de zoektocht naar je tweede huis!

Maar vermijd de 6 grootste valkuilen bij het kopen van een vakantiehuis! Een goede voorbereiding het halve werk. Want grote passen, snel thuis gaat niet werken bij de aankoop van een vakantiehuis. Een misstap is zo gemaakt. En helaas is dat meestal ook een kostbare…

In het e-book ‘Vermijd de 6 grootste valkuilen bij de koop van een vakantiehuis’ benoemen we de grootste en meest kostbare misstappen. Je zou niet de eerste zijn die zo’n misstap maakt… Om je hiervoor te behoeden hebben we een stappenplan gemaakt voor de zoektocht jouw ideale vakantiehuis. Download het e-book en ga ermee aan de slag!

Bekijk aanbod Download het gratis e-book

Daarom BuitenLeven Recreatiemakelaar

 • Expert in de branche
  Wil Brand is al meer dan 25 jaar expert is recreatief vastgoed. Je bent dus in goede handen!
 • Persoonlijke benadering
  Je krijgt alle tijd en aandacht die nodig is en de lijntjes zijn kort. Je hebt te maken met Wil, niet met een kantoor.
 • Wil gaat voor kwaliteit
  Je wordt ontzorgd van A tot Z. Of je nu een vakantiehuis wil kopen of verkopen. Wil gaat samen met jou opzoek naar de beste match!
 • Onafhankelijke makelaar
  BuitenLeven Recreatiemakelaar is onafhankelijk. En dat maakt het verschil. Voor zowel kopers als verkopers.
 • Rendement en plezier
  Wil je een vakantiehuis kopen voor eigen plezier en/of voor rendement? Wil kan je hier uitstekend in adviseren en heeft verstand van recreatief vastgoed, de exploitatie en het beheer ervan.
Vakantiehuis kopen sleutel in ontvangst nemen - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Zij vonden hun droomhuis

"Als kopers zijn wij zeer tevreden met Wil als makelaar van de verkoper. De samenwerking met Wil was altijd prettig. Zo antwoordde ze altijd snel was ze bereid om ons uitgebreid te woord te staan. Ook maanden na aankoop van de recreatiewoning bleek dit nog."
Hanneke en Martin
"Onlangs hebben wij een woning in Appelscha op de Hildenberg gekocht via Wil Brand van BuitenLeven Recreatiemakelaar. Hoewel Wil Brand niet onze aankoopmakelaar was, heeft ze ons op een vlotte, deskundige en plezierige wijze aan ons huis geholpen. Wij willen haar middels deze review nogmaals bedanken."
Kor en Syvia Dongstra
"Hallo Wil, Wij zijn heel tevreden. Zowel over het huis als over jouw hulp. Jij was altijd bereid om ons te hulp te komen en altijd op tijd bij afspraken. De afgelopen weken zijn wij zelf de huurders van ons huis geweest. Even het huis proeven en enkele dingen aangepast."
Marian en Herry Zomer
"Zelfs tijdens de bizarre periode met intelligent lockdown voor COVID-19, gaf Wil Brand mij onverstoord en doelgericht advies bij het vinden van een vakantiehuis in Drenthe. Wat me gelijk opviel was haar vakkundige en vriendelijke aanpak; ze handelde supersnel en zonder blablabla. Haar doeltreffende iPhone filmpjes hielpen enorm. Ze probeerde de woning ook niet mooier te maken dan ie al was en bleef rustig tijdens onderhandelingen. Wat een fijne makelaar!"
Marion
Voorburg