Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.
Aankoopbegeleiding - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Aankoopbegeleiding

Een goede voorbereiding is het halve werk

Waarom aankoopbegeleiding?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar wat als je nog helemaal geen idee hebt wat voor vakantiehuis je wilt kopen, op welke locatie en wat je wilt of kunt besteden? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Want grote passen, snel thuis gaat niet werken bij de aankoop van een vakantiehuis. Een misstap is zo gemaakt. En helaas is dat meestal ook een kostbare…

Bij ‘gewone’ woningen schakelen kopers vaak een aankoopmakelaar in, omdat ze niet thuis zijn in de materie, het moeilijk vinden om een bod te doen of niet weten waar ze op moeten letten. Met andere woorden, wat hun valkuilen zijn of kunnen zijn. In de markt van vakantiewoningen is een aankoopmakelaar eerder uitzondering dan regel. En dat is best bijzonder, omdat bij vakantiewoningen meer zaken komen kijken dan alleen het huis. Wat dacht je van parkregels, parkkosten, beheer- en verhuurovereenkomsten? Ook al heb je vaker huizen gekocht, een vakantiehuis is écht iets anders.

Aankoopbegeleiding - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Pakketten voor aankoopbegeleiding 

Waar heb jij behoefte aan?

1. Samen op zoek

Je hebt één of meerdere (maximaal 10) vakantiehuizen gevonden die je graag wilt bezichtigen. We gaan samen op pad en je krijgt vervolgens een objectieve beoordeling van de vakantiehuizen en advies over de aankoop. Ik boek een weekend proef recreëren voor jou in de woning waarmee je een klik hebt. Als je na dit weekend nog steeds enthousiast bent, dan start ik namens jou de onderhandeling over de prijs en de voorwaarden, zorg ik ervoor dat je een goede koopakte krijgt en ondersteunen ik jou bij de notaris.

€ 1.350,00 excl. btw

2. Hulp bij afwikkeling

Gefeliciteerd! Je hebt jouw ideale vakantiehuis gevonden. Ik help je graag bij de daadwerkelijk aankoop. Ik onderhandel namens jou over de prijs en de voorwaarden, ik bestudeer alle onderliggende akten, kijk naar verhuur- en beheerovereenkomsten, check het koopcontract en ondersteun jou bij de notaris. Zodat jij lekker kunt gaan genieten van jouw nieuwe vakantiehuis!

€ 650,00 excl. btw

 

 

 

3. Volledig ontzorgd

Je wilt een vakantiehuis kopen en je weet ook wat je kunt of wilt besteden. Maar dan? Hoe start je de zoektocht? En hoeveel tijd kost dat? Misschien heb je die tijd niet of weet je simpelweg niet waar je de zoektocht moet beginnen. Ik help je graag. Samen doorlopen we alle hierboven genoemde stappen. Dus ik stel een zoekprofiel op, ga op zoek naar vakantiehuizen die aan de criteria voldoen en samen bezichtigen we de door jou geselecteerde huizen. Ik beoordeel de huizen en adviseer je over de aankoop. Een weekend proef recreëren behoort tot de mogelijkheden en als jij enthousiast bent, dan start ik de onderhandeling namens jou en zorg ik voor de afwikkeling.

2% van de aankoopprijs met een minimum van € 2.5oo,00 excl. btw

Ben je naar iets anders op zoek?

Of wil je een combinatie van pakketten? Laat het mij dan weten. Dan stel ik een pakket op maat samen.

Contact opnemen

Zij vonden hun droomhuis

Ik mocht ze daarbij helpen
"Zelfs tijdens de bizarre periode met intelligent lockdown voor COVID-19, gaf Wil Brand mij onverstoord en doelgericht advies bij het vinden van een vakantiehuis in Drenthe. Wat me gelijk opviel was haar vakkundige en vriendelijke aanpak; ze handelde supersnel en zonder blablabla. Haar doeltreffende iPhone filmpjes hielpen enorm. Ze probeerde de woning ook niet mooier te maken dan ie al was en bleef rustig tijdens onderhandelingen. Wat een fijne makelaar!"
Marion
Voorburg
"...paar maanden geleden begon onze zoektocht naar vakantiewoning... Heel serieus hadden we plannen om op de Veluwe ons droomhuis te vinden echter werden onze wensen niet beantwoord met name omdat we de vrije ruimte van een bosrijke omgeving misten. We hebben onze zoektocht toen voortgezet in het super mooie Drenthe en ontmoetten op park Lunsbergen Wil Brand die met ons is gaan kijken wat het meest geschikte huis zou zijn. Wil heeft al onze vragen mbt huur,verblijf, parkregels etc heel duidelijk beantwoord en ook de moeite genomen om een mooi huis te vinden! Met plezier wonen we nu met regelmaat in ons Boshuis, onze twee teckels vinden het heerlijk en familie en vrienden willen ons heel graag vinden!"
Yvonne en Kees Kant
"Hallo Wil, Wij waren zeer tevreden over jou als makelaar. We hebben de woning wel drie keer bekeken. We vroegen jou of dat kon en het paste jou eigenlijk altijd op de dag en tijd dat wij wilden. Dat vonden wij super. En voor de eigenaar handelde jij ook zeer goed. Als wij een woning te koop hadden gingen wij direct naar jou."
Harry en Antje Booi
"Er zijn makelaars en...makelaars. Als verkopende partij zit Wil Brand voor ons in de beste en zich onderscheidende categorie: actief, deskundig, meedenkend en voortdurend actief! Altijd bij bezichtigingen aanwezig, die zij uitstekend voorbereidt. Positief-kritische adviezen en daadwerkelijke betrokkenheid bij het verloop van het verkooptraject. Een sterk punt is haar communicatie: goed bereikbaar, luisterend oor, snel in antwoord per mail of telefoon en oprecht geïnteresseerd! Dank je wel Wil voor wat je voor ons betekend hebt. We bevelen je van harte bij iedereen aan die in die bijzondere recreatiemarkt wat wil (ver)kopen!"
Maria en Gerard
"Als kopers zijn wij zeer tevreden met Wil als makelaar van de verkoper. De samenwerking met Wil was altijd prettig. Zo antwoordde ze altijd snel was ze bereid om ons uitgebreid te woord te staan. Ook maanden na aankoop van de recreatiewoning bleek dit nog."
Hanneke en Martin
"Onlangs hebben wij een woning in Appelscha op de Hildenberg gekocht via Wil Brand van BuitenLeven Recreatiemakelaar. Hoewel Wil Brand niet onze aankoopmakelaar was, heeft ze ons op een vlotte, deskundige en plezierige wijze aan ons huis geholpen. Wij willen haar middels deze review nogmaals bedanken."
Kor en Syvia Dongstra
"Hallo Wil, Wij zijn heel tevreden. Zowel over het huis als over jouw hulp. Jij was altijd bereid om ons te hulp te komen en altijd op tijd bij afspraken. De afgelopen weken zijn wij zelf de huurders van ons huis geweest. Even het huis proeven en enkele dingen aangepast."
Marian en Herry Zomer
"Hallo Wil, Wij waren zeer tevreden over jou als makelaar. We hebben de woning wel drie keer bekeken. We vroegen jou of dat kon en het paste jou eigenlijk altijd op de dag en tijd dat wij wilden. Dat vonden wij super. En voor de eigenaar handelde jij ook zeer goed. Als wij een woning te koop hadden gingen wij direct naar jou."
Harry en Antje Booi
Aankoopbegeleiding Wil Brand - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Als specialist in de aan- en verkoop van recreatiewoningen kan ik je goed helpen bij de zoektocht naar en aankoop van jouw droomwoning. Ik ken de markt, de vakantieparken, de verhuurorganisaties en heb een netwerk van specialisten die ik in kan schakelen. Je hebt altijd direct contact met mij. Eén aanspreekpunt en korte lijnen. Je kunt met al je vragen bij me terecht. Ik neem er uitgebreid de tijd voor en begeleid je graag van A tot Z bij de zoektocht naar een aankoop van jouw ideale vakantiehuis.

Samen op zoek naar de perfecte match!

Mag ik je helpen om je droomhuis te vinden? Laat hier je gegevens achter, dan neem ik contact op om een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in te plannen.