Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Vakantiehuis kopen Duitsland

Vakantiehuis in Duitsland

Een kijkje over de grens

Je wil een vakantiehuis kopen in Duitsland. Misschien omdat je deze wens al langere tijd hebt of misschien omdat je in Nederland niet kan slagen? De laatste reden komt steeds vaker voor en het kopen van een vakantiehuis in Duitsland wordt steeds populairder. De Nederlandse woningmarkt is op dit moment erg krap. Woningen worden binnen no time verkocht en de prijzen rijzen de pan uit. Dat geldt helaas ook voor vakantiehuizen. In Duitsland is de markt een stuk gunstiger, dus waarom neem je niet eens een kijkje over de grens? Een vakantiehuis in Duitsland kopen heeft een aantal voordelen.

Te beginnen met de prijs. Vakantiehuizen in Duitsland zijn een stuk goedkoper dan in Nederland. Dat heeft te maken met het feit dat de woningprijzen amper stijgen. Zeker als je het vergelijkt met de prijsstijgingen in Nederland. Daarnaast is het aanbod van woningen in Duitsland een stuk stabieler dan in Nederland. Los van de prijs is het interessant om een vakantiehuis te kopen in Duitsland omdat de vakantiehuizen doorgaans van een hogere kwaliteit zijn dan in Nederland. In Nederland is het merendeel van de (nieuwe) vakantiehuizen chaletbouw (ook wel lodges genoemd). In Duitsland is het aanbod van ‘echte’ vakantiehuizen (van steen) groter.

Het actuele aanbod in Duitsland

Zit jouw droomhuis er tussen?
Bekijk het complete aanbod

Ferienresort Bad Bentheim

BuitenLeven Recreatiemakelaar verkoopt ook vakantiehuizen over de grens. Op dit moment is er aanbod in Duitsland op Ferienresort Bad Bentheim. Dit resort ligt op 10 minuten rijafstand van de Nederlandse grens (bij Oldenzaal en Enschede, Overijssel). Zo geniet je van een bijzondere bestemming net over de grens. Dichtbij en toch helemaal anders. Bad Bentheim staat bekend om het glooiende landschap met oerbossen, de pittoreske dorpjes en een imposante burcht. De traditionele vakantiewoningen en het stijlvolle centrumgebouw, omringd door eeuwenoude bomen, zorgen meteen bij binnenkomst al voor een bijzondere ervaring. Dat Ferienresort Bad Bentheim een toplocatie is, bewijzen de positieve beoordelingen van nationale en internationale gasten. En een goede locatie is van groot belang voor jouw beleggingsobject in recreatief vastgoed.

Daarom een kijkje nemen over de grens...

Buitenland ervaring dichtbij huis
Nationale Parken
Duitsland heeft verschillende kusten, rivieren en meren, mooie valleien en de wereld van bergen.
Bezienswaardigheden
Duitsland heeft wereldberoemde monumenten.
Charmante steden
Gebouwen in alle stijlen en tijdperken.
Mooie wandelroutes
Bergpaden, prachtige uitzichten en culturele en culinaire hoogstandjes.

Altijd al een vakantiehuis willen hebben over de grens? Duitsland heeft oneindig veel te bieden. Indrukwekkende industriële monumenten, pittoreske oude stadjes, romantische wijngaarden en ongerepte natuur. De ruige bergen en dalen, de heide en het heuvelland lenen zich uitstekend voor wandel- of fietstochten. Het ligt bijna om de hoek, zeker als je in het oosten van Nederland woont. Trek de natuur in om te fietsen, wandelen, klimmen of kajakken. Er zijn veel prachtige gebieden, het Zwarte woud, de Eifel, de Harz en Sauerland bijvoorbeeld.

Ontdek de vele mooie steden, denk aan Münster. Hier zijn knusse pleintjes en straten te vinden, een gezellige oude binnenstad en leuke winkels. Ook Aken en Keulen met de bekende Dom zijn het bezoeken waard. Van levendige steden tot spectaculaire natuurgebieden. Duitsland heeft iedereen iets te bieden. BuitenLeven Recreatiemakelaar heeft vakantiehuizen te koop in Duitsland maar ook in Nederland.

Wellicht ook interessant voor jou