Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Vakantiehuis kopen Duitsland

Vakantiehuis in Duitsland kopen

Een kijkje over de grens

Ben je al een poosje op zoek naar een vakantiewoning, maar heb je ‘het vakantiehuis’ nog niet kunnen vinden? Wellicht is het tijd om eens over de grens te kijken. Bijvoorbeeld in Duitsland, want een vakantiehuis kopen in Duitsland wordt steeds populairder.
Vooral parken net over de grens, zoals Ferienresort Bad Bentheim zijn populair, omdat het buitenland is en toch maar 2 uurtjes rijden vanaf Amsterdam.
De vakantiegangers op dit park hebben vooral de Nederlandse en Duitse nationaliteit. Voor Nederlanders is Ferienresort Bad Bentheim aantrekkelijk omdat het buitenland is, maar toch niet te ver weg. En alle medewerkers spreken (of zijn zelfs) Nederlands en dat is ook erg handig. Bovendien is de kidsclub het hele jaar open en worden er tal van activiteiten voor jong en oud georganiseerd.
Aan de overkant van het park ligt het Badepark Bentheim, het gemeentelijke zwembad waar gasten van het park gratis gebruik van mogen maken.  En dat is ook gunstig voor eigenaren van de woningen, omdat zij niet hoeven bijdragen aan het onderhoud van het zwembad!

Voordelen van een vakantiehuis in Duitsland

De overdrachtsbelasting in Duitsland is maar 5% en de woningen zijn net iets goedkoper dan in Nederland. Tel daarbij op dat je ook zelf af en toe van een weekend of weekje van je vakantiehuis kunt genieten en dan wordt duidelijk waarom een vakantiewoning in Duitsland zo gek nog niet is.

Bovendien is er geen vermogensrendementsheffing van toepassing in box 3 en zijn er uitstekende rendementen te behalen.

Het actuele aanbod in Duitsland

Zit jouw droomhuis er tussen?
Bekijk het complete aanbod

Ferienresort Bad Bentheim

BuitenLeven Recreatiemakelaar verkoopt ook vakantiehuizen in Duitsland. Op dit moment is er aanbod in Duitsland op Ferienresort Bad Bentheim. Dit resort ligt op 10 minuten rijafstand van de Nederlandse grens (bij Oldenzaal en Enschede, Overijssel). Zo geniet je van een bijzondere bestemming net over de grens. Dichtbij en toch helemaal anders.

Het resort was ooit onderdeel van een landgoed en dat zie je. De vakantiehuizen zijn in traditionele ‘landhuisstijl’ en ‘badhuisstijl’ gebouwd, hebben een luxe uitstraling en staan op een ruim kavel eigen grond. Het centrumgebouw is even stijlvol en omringd door eeuwenoude bomen. Dit zorgt meteen bij binnenkomst al voor een bijzondere ervaring. Dat Ferienresort Bad Bentheim een toplocatie is, bewijzen de positieve beoordelingen van nationale en internationale gasten. En een goede locatie is van groot belang voor jouw beleggingsobject in recreatief vastgoed.

Bad Bentheim staat bekend om het glooiende landschap met oerbossen., Vanuit het park loop je het Bentheimer Wald in, een echt oud oerbos waar je soms damherten en wilde zwijnen kunt spotten. Midden in het Bentheimer Wald staat het Kuroord met de heilzame zoutwaterbaden. Samen met de sauna’s en wellness goed voor een dagje heerlijk ontspannen! Ook voor cultuur kun je prima in Bad Bentheim terecht: Kasteel Bentheim is een eeuwenoud kasteel dat al in de elfde eeuw bewoond werd en uitkijkt over de heuvels rondom de stad. Of wat dacht je van een dagje naar de dierentuin in Noordhorn met de kinderen of kleinkinderen? En er is meer! Verken de omgeving te voet of per fiets via een van de vele uitgestippelde routes.of als je nog sportiever bent: hardloop- en mtb-routes.

Daarom een kijkje nemen over de grens...

Buitenland ervaring dichtbij huis
Nationale Parken
Duitsland heeft verschillende kusten, rivieren en meren, mooie valleien en de wereld van bergen.
Bezienswaardigheden
Duitsland heeft wereldberoemde monumenten.
Charmante steden
Gebouwen in alle stijlen en tijdperken.
Mooie wandelroutes
Bergpaden, prachtige uitzichten en culturele en culinaire hoogstandjes.

Altijd al een vakantiehuis willen hebben over de grens? Duitsland heeft oneindig veel te bieden. Indrukwekkende industriële monumenten, pittoreske oude stadjes, romantische wijngaarden en ongerepte natuur. De ruige bergen en dalen, de heide en het heuvelland lenen zich uitstekend voor wandel- of fietstochten. Het ligt bijna om de hoek, zeker als je in het oosten van Nederland woont. Trek de natuur in om te fietsen, wandelen, klimmen of kajakken. Er zijn veel prachtige gebieden, het Zwarte woud, de Eifel, de Harz en Sauerland bijvoorbeeld.

Ontdek de vele mooie steden, denk aan Münster. Hier zijn knusse pleintjes en straten te vinden, een gezellige oude binnenstad en leuke winkels. Ook Aken en Keulen met de bekende Dom zijn het bezoeken waard. Van levendige steden tot spectaculaire natuurgebieden. Duitsland heeft iedereen iets te bieden. BuitenLeven Recreatiemakelaar heeft vakantiehuizen te koop in Duitsland en ook in Nederland.

Wellicht ook interessant voor jou