Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.
Vakantiehuis kopen in Drenthe - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Vakantiehuis kopen Drenthe

Vakantiehuis in Drenthe

Tot rust komen in de oerprovincie

Zit je er aan te denken om een vakantiehuis te kopen in Drenthe en weet je al precies wat je wilt en wat je kunt besteden? Bekijk dan eens ons aanbod in Drenthe. Zit jouw droomhuis ertussen? Dan is een afspraak voor een bezichtiging snel gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in recreatief vastgoed en kunnen je niet alleen alles vertellen over het vakantiehuis maar ook over de sfeer op het park, de mogelijkheden voor verhuur en eigen gebruik en wat er zoal te doen is in de omgeving. Wij hebben alle essentiële informatie paraat zodat jij goed weet waar je aan toe bent voordat je een handtekening zet.

Ben je specifiek op zoek naar een vakantiehuis om te kopen in Drenthe? Begrijpelijk. Want Drenthe is de enige provincie in Nederland waar je nog echte ongerepte natuur vindt. Van uitgestrekte heidevelden tot schemerige sparrenbossen en de mooiste natuurplassen. Drenthe is de oerprovincie van Nederland. Oer staat voor oorspronkelijk, ongedwongen en robuust. Een vakantiehuis in Drenthe betekent echt onthaasten en tot rust komen. Voel je er welkom! Bekijk bij ons aanbod bij recreatiewoningen te koop in Drenthe.

Recreatiewoningen te koop in Drenthe

Zit jouw droomhuis tussen ons aanbod?
Bekijk het complete aanbod

Daarom Drenthe...

Gegarandeerd genieten
Nationale Parken
Drenthe heeft drie Nationale Parken: Dwingelerveld, Drents-Friese Wold en Drentse Aa.
Lekker fietsen
Drenthe is dé fietsprovincie van Nederland! (1.700 kilometer aan fietspaden)
Hunnebedden
Typisch Drenthe! 52 van de 53 hunebedden in Nederland staan in Drenthe.
Rust
In Drenthe kom je helemaal tot rust. Geen drukte, maar veel natuur.

Recreatiewoning kopen in Drenthe, Oerprovincie

Overweeg je al een tijdje om een vakantiehuis te kopen in Drenthe? Wil je iets leukers met je spaargeld doen dan het op de bank laten staan? En ben je op zoek naar een eigen plekje weg van huis om te onthaasten en te genieten? Dan is Drenthe daar bij uitstek dé provincie voor, gelegen in het noordoosten van het land. In Drenthe liggen heel wat mooie plekjes. Rust en ruimte, daar staat het vooral bekend om. Echt een bestemming om heerlijk te fietsen, te wandelen en te genieten van de frisse lucht. Laat je verrassen door de unieke hunebedden, zichtbare monumenten uit de prehistorie in Nederland. De charme van Drenthe zit hem in de nuchtere mensen en de tijdloze authenticiteit.

Er zijn prachtige brinkdorpen te bezoeken, gekenmerkt door een groot open grasveld in het midden of aan de rand. Vroeger was het de plek waar het vee werd verzameld om mee de hei op te gaan. Later werden deze plekken vaak de marktplaats voor de omliggende dorpen. Het mooiste en bestbewaarde voorbeeld is Orvelte, ongeveer in het midden van Drenthe. Het Nationaal park Dwingelderveld is ook zeker het bezoeken waard, het grootste heideveld in Drenthe. Daaromheen liggen uitgestrekte bossen en plassen waar bijzondere vogelsoorten te spotten zijn. Kortom, er zijn genoeg plekken om te genieten van de natuur en de rust.

Het aanbod van BuitenLeven in Drenthe

BuitenLeven Recreatiemakelaar heeft vakantiehuizen te koop in Drenthe maar ook in Overijssel en Friesland. Als makelaar gespecialiseerd in recreatiewoningen heb ik veel ervaring in de branche. Bij het kopen van een recreatiewoning in Drenthe wordt je van A tot Z ontzorgd.  Samen gaan we op zoek naar jouw droomhuis!

Bron: Drenthe.nl

Wellicht ook interessant voor jou