Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.
Vakantiehuis kopen in Friesland - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Vakantiehuis kopen Friesland

Vakantiehuis in Friesland

Dé water provincie bij uitstek

Je wilt een vakantiehuis in Friesland kopen. Omdat je van watersport houdt? Of heb je Friesland gekozen vanwege de weidse uitzichten? Of omdat je via de Afsluitdijk binnen 1,5 uur in een totaal ander landschap bent? Hoe dan ook een vakantiehuis in Friesland geeft je vrijheid: iedere keer dat je wilt ontsnappen uit de drukte van het dagelijks leven, pak je de auto en kom je tot rust in je eigen vakantiewoning. Ideaal ook dat je niet steeds je koffertje in hoeft te pakken, je kunt je spullen immers  in jouw eigen vakantiehuis in Friesland laten staan.

Denk je aan Friesland, dan denk je aan uitgestrekte weilanden en water. Friesland is tenslotte de watersportprovincie van Nederland. Maar Friesland heeft nog veel meer te bieden. Zoals historische stadjes: denk aan de 11 steden van de 11 stedentocht, die je trouwens ook prima op de fiets kunt doen. Uitgestrekte bosgebieden: Nationaal Park Het Drents Friese Wold is het op één na grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland.
Golf: Friesland heeft niet alleen 11 steden, maar ook 11 golfbanen!

Het actuele aanbod in Friesland

Zit jouw droomhuis er tussen?
Bekijk het complete aanbod

Daarom Friesland...

Genieten gegarandeerd
Gastvrijheid
Ontdek de openhartige benadering en de warme aard van de inwoners.
Omgeving
Friesland telt elf steden, elk met z'n eigen unieke kenmerken.
Natuur
Zeilen over de prachtige meren en zwerven door het ongerepte land.
Rust
Bewonder de wijde horizon en de schitterende uitzichten.

Ben je op zoek naar ruimte en rust? Dan is een vakantiehuis in Friesland de perfecte locatie. Er zijn ontelbaar veel fiets- wandel en vaarroutes in Friesland. Er is ongeveer evenveel water als land, daarom is het de waterprovincie. De Friese Meren bieden je eindeloos veel watersportplezier. Polderlandschappen en uitgestrekte weilanden bieden prachtige uitzichten. Los van deze weidse landschappen vind je in Friesland nog meer mooie natuur, er zijn vier Nationale Parken. Nationaal Park de Alde Feanen, Nationaal Park Drents Friese Wold, Nationaal Park Schiermonnikoog en Nationaal Park Lauwersmeer. Een grote variatie aan landschappen, van bos en heide tot weidegebieden en zandduinen.

Elk gebied nodigt uit tot wandelingen, fiets- en vaartochten. Maar ook om gewoon rustig op een bankje te gaan zitten en te genieten van de rust. Ook is het mogelijk om met de boot van het vaste land te varen te naar één van de Friese waddeneilanden. Ameland, Schiermonnikoog, Vlieland en Terschelling zijn zeker de moeite waard om heen te gaan.

Wellicht ook interessant voor jou