Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.
Over BuitenLeven Recreatiemakelaar

Over BuitenLeven

Aangenaam! Ik ben Wil Brand

Een initiatief van Wil Brand

BuitenLeven Recreatiemakelaar is een initiatief van Wil Brand. Met haar jarenlange ervaring in de makelaardij en expertise in marketing en verkoopstyling is zij in staat recreatiewoningen anders in de markt te zetten.

Daarnaast is zij betrokken bij haar klanten. Belangstellenden voor een vakantiewoning krijgen van haar altijd veel aandacht. Even snel een bezichtiging “er tussen plannen” is er bij Wil niet bij. Het gaat immers niet alleen om het vakantiehuis, ook de sfeer op het park en de omgeving van de vakantiewoning spelen een belangrijke rol. De koper moet zich daar thuis voelen.  Wil vindt het belangrijk om alle mensen die wellicht ooit een vakantiehuis willen kopen, goede tips en uitgebreide informatie te geven. Kopers weten dan heel goed waar ze aan toe zijn, als ze de koopovereenkomst tekenen.

BuitenLeven Recreatiemakelaar biedt vakantiewoningen te koop aan in Friesland, Drenthe en Overijssel en net over de grens in Duitland. We hebben een divers aanbod van een vakantiehuis voor 2 personen tot luxe villa’s. Ben je op zoek naar een vakantiehuis en weet je niet waar je moet beginnen, download dan gratis ons e-book: Op weg naar jouw ideale vakantiehuis.

Wil Brand - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Daarom BuitenLeven Recreatiemakelaar

Hier sta ik voor
Persoonlijk
Je hebt met mij (Wil) te maken, niet met een kantoor. De lijntjes zijn kort.
Betrokken
Ik geef je tijd en aandacht en communiceer open en eerlijk.
Kwaliteit
Ik ontzorg je van A tot Z en ga op zoek naar de perfecte match.
Kennis
Ik adviseer je graag over recreatief vastgoed, exploitatie en beheer.