Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Vakantiehuis kopen Overijssel

Vakantiehuis in Overijssel

Verrassend veelzijdig: natuur, historie & cultuur

Je kan je geld op je spaarrekening laten staan, maar je kan er ook iets leukers mee doen. Droom jij stiekem van een eigen vakantiehuis? Een plek om te onthaasten en om herinneringen te maken met het gezin of de hele familie? BuitenLeven Recreatiemakelaar heeft vakantiehuizen te koop in Overijssel, Drenthe en Friesland. Hier vind je ook de mooiste landschappen van Nederland. Ben je specifiek op zoek naar een vakantiehuis in Overijssel? Dat kan ik me goed voorstellen.

Want Overijssel is verrassend veelzijdig. Je vindt er bijzonder mooie plekken die je niet zomaar verwacht in Nederland. Zoals de on-Nederlands mooie Sallandse Heuvelrug, het ‘venetië van het Noorden’ Giethoorn, het fraaie kunstenaarsstadje Ootmarsum, het Nationaal Park Weerribben/Wieden en natuurlijk de charmante en authentieke hanzesteden.

Het actuele aanbod in Overijssel

Zit jouw droomhuis er tussen?
Bekijk het complete aanbod

Gevestigd in Overijssel

BuitenLeven Recreatiemakelaar is gevestigd in Overijssel en heeft altijd vakantiehuizen te koop in Overijssel. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis in Overijssel? Dan ben je bij mij in goede handen. Ik ben gespecialiseerd in recreatief vastgoed en kan je niet alleen alles vertellen over de omgeving maar (in tegenstelling tot ‘gewone’ makelaars) ook alles over de verschillende parken in Overijssel en de regels die op die parken gelden voor verhuur en eigen gebruik. De vakantiehuizen in het aanbod van BuitenLeven Recreatiemakelaar liggen in de meest toeristische regio’s van Overijssel: de Kop van Overijssel, het Reestdal en Twente.

Daarom Overijssel...

Het biedt zoveel moois
Natuur
Ontdek de vergezichten van de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal
Rust
Stap in een fluisterbootje en geniet van de rust op het water in Giethoorn.
Lekker fietsen
Fietsen langs de prachtige versierde gevels en kerken of de kronkelende IJssel.
Historische Hanzesteden
De negen Hanzesteden in het oosten zitten vol historie en hippe plekken en liggen fraai aan het water.

Vakantiehuis in Overijssel kopen

Wil je heerlijk genieten van de natuur en de rust? Dan is Overijssel de provincie voor jou. Ontdek bijvoorbeeld het waterrijke Nationaal Park Weerribben-Wieden, een uniek landschap vol meren, vaarten, rietlanden, moerasbossen en trilvenen. Het is een perfecte locatie voor een vakantie. Overijssel is echt een fietsprovincie, onderweg kom je allerlei landschappen tegen. Vanuit de mooie landschappen kom je in de historische steden terecht. Hier zie je prachtige versierde gevels en kerken. Vervolgens kun je de fietstocht weer vervolgen langs de kronkelende IJssel.

Enschede is de grootste stad in Overijssel, dit was ooit een textielstad en nu is het een bruisende en veelzijdige stad waar voor iedereen wat te doen is. Oost-Nederland telt negen Hanzesteden: Hasselt, Kampen, Doesburg, Zwolle, Deventer, Harderwijk, Elburg, Hattem en Zutphen. Je kijkt je ogen uit in de stadscentra van deze middeleeuwse handelssteden. BuitenLeven Recreatiemakelaar heeft vakantiehuizen te koop in Overijssel maar ook in Friesland en Drenthe.

Bron: Visit Oost

Wellicht ook interessant voor jou