Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Ontdek de vrijheid van je eigen vakantiehuis

28 juni 2017

Vakantiewoning in eigen land. Als je een eigen vakantiehuis in Nederland hebt, kun je lekker elk weekend onthaasten in je eigen woning. Uit en toch thuis! Geen gesleep met spullen en een plek waar je echt tot rust komt, even heerlijk bijtanken en als herboren weer thuis komen.

Een vakantiehuis als belegging

Zoek je een alternatief voor je spaargeld, waar je bijna rente over moet betalen? Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot beleggen in recreatiewoningen. Een recreatiewoning is immers een tastbaar, concreet en duurzaam beleggingsobject. Vooral in eigen land, want steeds meer mensen gaan voor een lang weekend of een midweek er tussenuit in eigen land en dat kan een mooi rendement opleveren. Bovendien kun je zelf ook nog een keer een weekend naar je eigen vakantiehuis.

Een eigen vakantiehuis geeft je vrijheid

Wat de reden ook is, de aanschaf van een recreatiewoning geeft je vrijheid. De vrijheid om naar je eigen relaxplek te gaan wanneer je maar wilt. De vrijheid om familie en vrienden uit te nodigen. De vrijheid om te sporten of ontspannen te lezen. De vrijheid om onwijs te genieten. De vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. En de vrijheid om je woning te verhuren, altijd of af en toe.

Investeren én genieten

Aan een eigen vakantiehuis kun je veel plezier beleven. Wil je echt optimaal genieten, zoek dan naar een plek die goed bij je past. De een voelt zich thuis als er een subtropisch zwemparadijs is, de ander komt goed tot zijn recht op een klein, rustig park, zonder animatie. En weer een ander gedijt het best wanneer er een golfbaan aanwezig is, of als zijn eigen boot voor de deur ligt. Koop je een recreatiewoning puur voor het rendement, dan kies je voor een plek en een huis op rationele gronden, op basis van te behalen rendementen.

Zoveel mensen, zoveel wensen en ook zoveel parken. Neem de vrijheid om een weloverwogen keuze te maken en ga onwijs genieten!

Zoek jouw recreatiewoning in Nederland

Om de keuze gemakkelijk te maken kun je hieronder op de wens die bij je past klikken en je komt bij de woning die bij jou past!

Vakantiewoning in eigen land. Als je een vakantiehuis in Nederland hebt, kun je lekker elk weekend onthaasten in je eigen woning. Uit en toch thuis! Geen gesleep met spullen en een plek waar je echt tot rust komt, even heerlijk bijtanken en als herboren weer thuis komen.

Interesse in het kopen van een vakantiewoning? Bekijk het huidige aanbod!
Bekijk het huidige aanbod!
Bekijk het actuele aanbod

Wellicht ook interessant

Blogs over gerelateerde onderwerpen