Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.
Vermijd de valkuilen bij het kopen van een vakantiehuis - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Vakantiehuis kopen? Vermijd de 6 grootste valkuilen

Een goede voorbereiding het halve werk

Vermijd de 6 grootste valkuilen bij het kopen van een vakantiehuis

Grote passen, snel thuis gaat niet werken bij de aankoop van een vakantiehuis. Een misstap is zo gemaakt. En helaas is dat meestal ook een kostbare… Dit zijn de 6 grootste valkuilen bij het kopen van een vakantiehuis.

1. Je hebt de ideale vakantiewoning gevonden… Na de koop blijkt pas dat de sfeer op het park heel anders is dan je gedacht had…

2. Je hebt een vakantiewoning gekocht om een groot gedeelte van het jaar te verhuren en de verhuurorganisatie blijkt niet goed te functioneren….Dan is het heel zuur om te ontdekken dat de huuropbrengsten, waar je op gerekend had, niet blijken te kloppen.

3. Je hebt iets te snel “Ja!” gezegd tegen dat schattige huisje, dat een bouwval blijkt te zijn.

4. Je hebt je niet goed verdiept in de overeenkomsten die bij het koopcontract horen. Te laat kom je erachter dat er duizenden euro’s parkkosten per jaar bijkomen…

5. Je hebt niet vooraf jouw maximale budget vastgesteld. Het stulpje dat jouw ideale vakantiehuis lijkt te zijn, valt toch “iets duurder” uit dan gedacht.

6. Je hebt een woning gekocht om lekker zelf van te genieten en nu blijken er nog verhuur verplichtingen op te zitten…

Heel vaak gaat het goed, soms gaat het mis… Je zou niet de eerste zijn die zo’n misstap maakt… Om je hiervoor te behoeden hebben we een stappenplan gemaakt voor de zoektocht jouw ideale vakantiehuis. Dit stappenplan vind je in het e-book “Op weg naar jouw ideale vakantiehuis”. Hiermee ga je stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder struikelen, zonder misstappen en zonder in de 6 grootste valkuilen te trappen! Download het e-book en ga ermee aan de slag.

E-book '6 grootste valkuilen bij kopen vakantiehuis' - BuitenLeven Recreatiemakelaar