Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

De Oerprovincie: Is Drenthe Hip & Happening?

27 juni 2017

De Oerprovincie: Is Drenthe Hip & Happening?

De provincie Drenthe heeft samen met het Recreatieschap Drenthe een onderzoek uitgevoerd naar de vitaliteit van de verblijfsrecreatie. De resultaten zijn  nu bekend: Het blijkt dat Drenthe best vitaal is, maar niet bepaald hip. 

Wordt Drenthe Hip en Happening?

Als het aan de provincie ligt komt er verandering. De provincie Drenthe wil dé vrijetijdsprovincie van Nederland worden. Dat klinkt nogal ambitieus en dat is het ook. Ze pakken het serieus aan: om te inventariseren hoe het er eigenlijk voor staat met de verblijfsrecreatie in Drenthe is een onderzoek uitgevoerd.

Hoe nu verder?

De volgende fase in dit proces is dat gemeenten, recreatiesector en provincie samen gaan kijken naar de kansen (bedrijven stimuleren tot excelleren) en de uitdagingen (bedrijven veranderen waar nodig). Doel is om te werken naar een gezamenlijk plan van aanpak voor de verblijfsrecreatiesector, waarbij gemeenten en provincie samen met de vakantieparken en grotere campings kijken naar ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.

Vooral productvernieuwing en het aanboren van nieuwe markten krijgen veel aandacht. Wat dacht je van stoere oer-natuur? Stoer en rauw met de melancholie en drang naar vrijheid van de Drentse Blues. Daarmee trek je actieve gasten die gericht zijn op ontdekken en inspireren. Zodat Drenthe de hipste provincie van Nederland wordt, waar je minimaal eens in je leven geweest moet zijn!

Jouw vakantiehuis in Drenthe

Wil jij een vakantiehuis kopen? Drenthe is dan een goede locatie! Je hebt niet alleen een mooie omgeving, als je het vakantiehuis wil verhuren pluk jij de vruchten  van de marketing en aandacht rondom deze hippe provincie! Wil je meer weten en ons huidige aanbod bekijken? Klik dan op de knop hieronder.

Bekijk hier ons aanbod in Drente!