Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Trend: Multigeneratie Vakantie

27 juni 2019

Een aanhoudende trend is dat we tijdens de vakantie echt tijd willen hebben voor onze familie.  Multigeneratie vakantie is in opkomst: vakantie met niet alleen het eigen gezin, maar ook met broers, zussen, opa, oma en kleinkinderen. Het hele jaar door zijn we druk en als we vrij zijn, dan willen we die tijd doorbrengen met mensen die dicht bij ons staan. 

In ons dagelijks leven onderhouden we steeds meer contacten online en via social media, maar we hebben ook behoefte aan persoonlijk contact. De behoefte aan echte dingen en echt contact zal volgens de trendwatchers alleen maar groter worden. Vakantie is de tijd van het jaar waarin we onszelf willen zijn.

Deel je vakantiewoning met familie

Tijd voor elkaar, samen er op uit trekken, leuke dingen ondernemen, bijpraten, herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen creëren. Wat is er nou leuker dan je eigen vakantiehuis delen met de hele familie? Niet alleen jij maakt gebruik van jouw recreatiewoning, maar ook je kinderen met hun gezinnen mogen er het gehele seizoen van genieten. Met je multigeneratie vakantiehuis geef je jouw familie en jezelf ook de mogelijkheid om er vaker even tussenuit te gaan. Je hebt de ideale, eigen plek om als familie elkaar te treffen en mooie herinneringen te maken!

Vakantie met kinderen en kleinkinderen

Het is een leuke mogelijkheid om vrije tijd door te brengen met je kleinkinderen.  Of je biedt je kinderen een gezellige vakantieweek aan. Een voordeel van een vakantiewoning delen met verschillende families is dat de kosten worden gespreid, maar je hoeft je huis vaak niet te verhuren aan vreemden. 

Veel keuze voor multigeneratie vakantiehuizen

Veel vakantiewoningen zijn uitermate geschikt voor multigeneratie vakanties: vaak is er een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn dan nog 2 of 3 slaapkamers en een 2e badkamer. Zo heeft iedereen de ruimte en loop je elkaar niet in de weg. Ook qua luxe zijn  vakantiehuizen niet minder dan “eerste huizen”. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en bieden dezelfde luxe als thuis.

Bekijk hier ons aanbod!

Wellicht ook interessant

Blogs over gerelateerde onderwerpen