Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Boshuisje kopen?

Ontdek de buitenbeleving van Landgoed Outdoors

15 boshuisjes te koop op Landgoed Outdoors in Holten.

In Holten, aan de rand van de Holterberg, ligt Landgoed Outdoors, een landgoed van 14 ha. Bijzonder genieten in een heerlijk vakantiehuisje in de natuur staat bij Outdoors centraal, zeg maar gerust bijzonder overnachten in een échte buitenbeleving! Er is volop ruimte voor ontspanning, wandelen, fietsen of gewoon lekker buiten genieten. Op dit moment staan hier 15 prachtige boshuisjes te koop.

Het gaat om 12 Scandinavische Lodges en de 3 Diamond Suites:

  • Boshuisjes zonder verhuurverplichting op eigen grond: kavels van ruim 400 m2.
  • De koopprijzen zijn inclusief inventaris en grond.
  • De boshuisjes worden aangeboden voor eigen gebruik, waarbij je ook de mogelijkheid heb om je boshuisje te verhuren. Dat moet je dan wel zelf regelen.

Op zoek naar een boshuisje? Dan nodigen wij je van harte uit om zelf de charme van dit landgoed eens te ontdekken op zondag 24 september tussen 11.00 en 16.00 uur!  

Graag ontvangen wij je in de Buitenbar, van waaruit de grote ontdekkingstocht kan beginnen. Tijdens je rondgang over het landgoed ontdek je alle mooie en bijzondere plekjes én de Lodges en Suites die te koop staan. Loop gerust naar binnen, kijk lekker rond, neem plaats op de bank of het terras en ervaar de buitenbeleving.

Diamond Suite

Voor 4 personen, koopprijs € 164.500 k.k. exclusief BTW. In 2022 en 2023 zijn drie prachtige Diamond Suites in het bos gebouwd: De sfeer van een Tiny House, in de vorm van een 5-hoekige diamant. De Diamond Suite is circa 40 m2 groot en is knus ingericht voor maximaal 4 personen.

Family lodges

Voor vijf personen, koopsom € 179.000 k.k. In de natuur van Outdoors Holten tref je acht Family Lodges aan, elk circa 60 m2 groot. Daarvan zijn er zes uitgevoerd met een extra ruim woonverblijf, waar tevens twee bedden staan en een extra slaapkamer. Twee Family Lodges hebben 2 slaapkamers.

 

Romantic lodges

Voor twee personen, koopsom €149.500 k.k. Elke Romantic Lodge is compleet van rondhouten Lariks boomstammen uit Scandinavië gebouwd; waarin het heerlijke gevoel van een Scandinavisch buitenverblijf wordt beleefd. Met en oppervlakte van ca. 40 m2 een ideale vakantiewoning voor 2 personen.

 

Landgoed Outdoors ontdekken?
Interesse in één van de vakantiewoningen? Kom dan eens kennis maken met Landgoed Outdoors op zondag 24 september.
Aanmelden