Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

BinnenKijken met BuitenLeven.

Je bent wellicht al enige tijd aan het zoeken naar een geschikte vakantiewoning of begint pas net met het oriënteren, maar tot op heden is het nog niet echt gelukt. Met onze variant van een open huis, ‘BinnenKijken met BuitenLeven’, hopen we je hiermee te kunnen helpen! Op deze manier kan je heel vrijblijvend ontdekken of deze woningen aan jouw wensen en eisen voldoen. Maar vooral ook veel informatie opdoen.

  • Roegte 4 in Appelscha – 10 mei

Meer weten over het bezoeken van een open huis? Lees dan onze blog

Binnenkijken bij een luxe welness vakantiewoning

LUXE WELNESS VAKANTIEWONING

Kom jij op 10 mei tussen 11:00 en 13:00 kijken in dit heerlijke huis op een heerlijke plek? Het huis ademt aan de buitenkant al een rustige sfeer. De mooie, onderhoudsarme tuin, die speels is ingedeeld, draagt daaraan bij. Op zonnige dagen biedt de tuin de keuze tussen zon- en schaduwplekjes. De speelse indeling geeft je de mogelijkheid om intiem te dineren op het terras of te chillen onder de overkapping van de schuur.

 

Dit luxe wellness vakantiehuis biedt veel mogelijkheden om veel en vaak te genieten! Zet 10 mei alvast in je agenda en kom gerust rondkijken. Dan kun je echt zien of het iets voor je is.

Bekijk ondertussen hier meer informatie over de vakantiewoning.

Contact - - BuitenLeven Recreatiemakelaar
BinnenKijken met BuitenLeven
Contact opnemen