Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

BinnenKijken met BuitenLeven.

Je bent wellicht al enige tijd aan het zoeken naar een geschikte vakantiewoning of begint pas net met het oriënteren, maar tot op heden is het nog niet echt gelukt. Met onze variant van een open huis, ‘BinnenKijken met BuitenLeven’, hopen we je hiermee te kunnen helpen! Op deze manier kan je heel vrijblijvend ontdekken of deze woningen aan jouw wensen en eisen voldoen. Maar vooral ook veel informatie opdoen.

Aanstaande BinnenKijk dagen

Heb je interesse? Kom dan vooral langs! We beantwoorden graag al je vragen en geven we je meer informatie. Wil je eerst meer weten over deze vakantiehuizen, lees dan vooral hieronder verder.

Meer weten over het bezoeken van een open huis? Lees dan onze blog

Binnenkijken bij Tiny Houses

10 december aanstaande

TINY HOUSES OP RECREATIEPARK DE TOLPLAS

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor niet te veel geld, dat je kunt verhuren en waar je ook zelf van kunt genieten? Dan is een Tiny House echt iets voor jou. Want je hebt de mogelijkheid om er ook zelf heel vaak van te genieten.

De Tiny Houses staan op eigen grond en zijn gegroepeerd rondom speeltoestellen, waardoor je lekker kunt relaxen op de veranda en ook je spelende kinderen in de gaten kunt houden.

Ook ideaal voor mensen zonder kinderen, die van wandelen en fietsen houden, want in de directe omgeving van het park vind je mooie natuurgebieden met fietsen wandelroutes.

Je vindt alles wat je nodig hebt op ca.25 m2: een woonkamer met open keuken, een slaapkamer voor twee personen , een badkamer en 2 slaapplaatsen op de entresol. Het traphekje zorgt voor veiligheid.
Het Tiny House is gezellig, warm en huiselijk ingericht.
In de zomer zorgt de airco voor een heerlijk binnenklimaat en in de winter wordt het snel warm door de gaskachel. Grote glaspartijen van plafond tot vloer geven een mooie lichtinval.
Benieuwd wat deze vakantiewoningen nog meer te bieden heebben? Ontdek nr. 516 en nr. 517. Of bekijk de foto impressies hieronder

Tiny House 516 en Tiny House 517

Voor deze Tiny Houses kun je langskomen op zondag 10 december  tussen 13.00 en 15.00 uur. Zien we je dan?

Contact - - BuitenLeven Recreatiemakelaar
BinnenKijken met BuitenLeven
10 december, zien we je dan?
Contact opnemen