Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Vakantiehuis in Friesland kopen?

Ontdek dit verborgen pareltje in het pittoreske Friesland

Drie luxe vakantiehuizen te koop

In Snikzwaag, een buurtschap direct ten noorden van Joure, te midden van de uitgestrekte weilanden vind je Luxe Vakantie Friesland: de ideale plek voor een ontspannen vakantie. Je vertoeft hier midden in de Friese weilanden en ervaart een oase van rust met panoramische vergezichten. En dan ook nog in een luxe vakantiehuis waar je van je eigen wellness kunt genieten!

Door gebruik van duurzame materialen zijn deze vakantiehuizen onderhoudsarm. Tenslotte kom je hier om te genieten en niet om te klussen!
Met een energielabel A voor Maitiid, energielabel A voor De Finne en energielabel B voor Haailân weet je dat deze vakantiehuizen goed geïsoleerd zijn.
Met ruimte voor maximaal 6 personen, zijn deze luxe vakantiehuizen ideaal voor gezinnen die samen willen genieten van quality time. De sfeervol ingerichte woonkamers en de volledig uitgeruste keukens nodigen uit tot gezellig samenzijn; lekker chillen en gezamenlijk koken en eten.
De slaapkamers met heerlijke boxspring bedden bieden niet alleen een goede nachtrust, maar ook adembenemende uitzichten.

WE HETEN JE VAN HARTE  WELKOM BIJ LUXE VAKANTIE FRIESLAND EN WE LATEN JE GRAAG KENNIS MAKEN MET DIT UNIEKE PLEKJE!

Vakantiehuis De Finne

Koopprijs € 335.000 k.k. Dit luxe vakantiehuis is in 2011 nieuw gebouwd en in 2012 in gebruik genomen. De vakantiewoning is ingericht voor 6 personen, met twee slaapkamers en de badkamer op de begane grond. De derde slaapkamer is op de verdieping. Woonoppervlakte ca. 112 m2. Kaveloppervlakte is 644 m2.

Vakantiehuis Haailân

Koopprijs € 335.000 k.k. Dit luxe vakantiehuis is in 2011 nieuw gebouwd en in 2012 in gebruik genomen. De vakantiewoning is ingericht voor 6 personen met een slaapkamer en de badkamer op de  begane grond. en twee slaapkamers op de verdieping.  Woonoppervlakte ca. 112 m2. Kaveloppervlakte is 571 m2.

 

Vakantiehuis Maitiid

Koopprijs € 355.000 k.k. De groepsruimte uit 2020 is nu verbouwd tot luxe vakantiehuis. Bijzonder is dat dit vakantiehuis geheel gelijkvloers is. De vakantiewoning is ingericht voor 6 personen. Woonoppervlakte ca. 170 m2. Kaveloppervlakte is 644 m2.

 

 

Luxe Vakantie Friesland ontdekken?
Interesse in één van deze luxe vakantiewoningen? Maak een afspraak voor een bezichtiging.
Bezichtigen