Appelscha, Ofslag 27

Adres: Buitenplaats De Hildenberg
Vraagprijs: € 298.000 k.k.

 • WELLNESS WONING AAN DE GOLFBAAN

  Creëer uw eigen spa in deze woning met 2 badkamers met luxe douchecabines, een wirlpool, een sauna en een zonnebank. Of ga lekker relaxen bij de open haard met een hapje en een drankje. Voor de sportievelingen biedt de 9-holes golfbaan die door het park slingert, genoeg uitdaging.

  Deze recreatiewoning ligt rustig aan het eind van de straat. U ervaart hier de rust en de ruimte die Buitenplaats De Hildenberg te bieden heeft.
  De woonkamer van bijna 40m2 heeft openslaande deuren naar een groot terras in de heerlijke tuin, met uitzicht op de fairway van hole 5. Over de vijver kijkt u ook op de fairway van hole 6.
  Op de begane grond vindt u de masterbedroom met eigen badkamer met wirlpool en luxe douchecabine. Vanuit de slaapkamer leiden openslaande deuren naar de tuin.
  Op de verdieping treft u 2 grote slaapkamers, een berging en de 2e badkamer met sauna, zonnebank, luxe douchecabine en 2e toilet.
  De berging op de begane grond met wasmachine, wasdroger, koelvriescombinatie en magnetron is zowel van binnenuit als van buiten bereikbaar.  

  De kavel meet ca. 671 m2 en biedt volop zon- én schaduwplekken.

 • Kamers 4
  Slaapkamers 3
  Woonoppervlakte 122 m2
  Perceelsoppevlakte 671m2
 • Appelscha, Ofslag 27 Appelscha, Ofslag 27
 • WELLNESS WONING AAN DE GOLFBAAN

  Wellness-woning aan de golfbaanCreëer uw eigen spa in deze woning met 2 badkamers met luxe douchecabines, een wirlpool, een sauna en een zonnebank of lekker relaxen met een hapje en een drankje bij de open haard. Kom 30 mei deze woning bekijken!

  Posted by Buitenleven Recreatiemakelaar on woensdag 22 april 2015
 • BUITENPLAATS DE HILDENBERG

  Buitenplaats De Hildenberg is een recreatiepark naast het Nationaal Park Drents-Friese Wold en dichtbij Appelscha. Een 9 holes golfbaan slingert zich door het recreatiepark en biedt zowel beginnende als gevorderde golfspelers voldoende uitdaging. De vrijstaande villa’s zijn onderverdeeld in 6 typen. Alle woningen zijn berekend op een comfortabel verblijf van 6 personen. In het restaurant, tevens clubhuis van Golfclub De Hildenberg, kunt u terecht voor een goedverzorgde lunch en diner. Ook voor een kopje koffie of een drankje bent u van harte welkom.  

  De parkkosten op Buitenplaats De Hildenberg zijn verrassend laag!

  VERHUUR

  Op Buitenplaats De Hildenberg is verhuur van uw recreatiewoning mogelijk, maar niet verplicht. De verhuur op Buitenplaats de Hildenberg wordt verzorgd door Roompot Vakanties. Naast een uitgebreide presentatie op de website van Roompot Vakanties heeft het park ook een eigen verhuurwebsite.

  Deze woning is ook rechtstreeks via de eigenaar te huur: www.villadehildenberg.nl

   

   

 • Download 2016-brochureOfslag27.pdf

Op de kaart

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meldt u dan aan voor  Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 14 dagen ontvangt u dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.


BuitenLeven Recreatiemakelaar | info@uw-buitenleven.nl | 06-55 77 77 81 | Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo
Copyright © 2017 BuitenLeven Recreatiemakelaar. Alle rechten voorbehouden.
×

Download het gratis eBook

Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen! 

Download het gratis eBook

Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!