Vakantiehuis kopen Overijssel - BuitenLeven Recreatiemakelaar

  Vakantiehuis kopen in Overijssel

  Je wilt een vakantiehuis kopen in Overijssel. Daarbij heb je vast wel een idee over de regio. Want Overijssel is verrassend veelzijdig. De meest toeristische regio’s zijn

  • Kop van Overijssel 
  • Het Reestdal
  • Twente

  En laat onze vakantiehuizen in Overijssel nu net in deze regio’s staan… dus wil je een vakantiehuis in Overijssel kopen, lees dan verder of kijk dan bij ons aanbod

  Wil je een vakantiehuis kopen in Overijssel? Dit zijn de kansen, die wij bieden:

  Vakantiehuis in het Reestdal: Mooi chalet op Resort Reestervallei in IJhorst

  Heerlijk relaxen in het Reestdal, dat is mogelijk vanuit dit mooie chalet.  Het staat op een rustig park in een prachtige omgeving met een geheel eigen karakter. Het chalet is smaakvol ingericht voor 4 personen. Wil je een keer kijken, maak dan een afspraak of kijk bekijk eerst alle info en foto's .   
  Wat is er in de omgeving te doen? 

  • Ontdek Het Reestdal: op de grens van Drenthe en Overijssel bevindt zich een uniek, ongeschonden en mysterieus beekdal waar veel bijzonders te ontdekken valt.
  • Kunst & cultuur: Het Reestdal werk inspirerend. Het is een gebied met een mooi cultureel erfgoed waar veel kunstenaars wonen en werken. Laat je ook inspireren.
  • Smaakmakersfestival: Het kleinschalige en bijzondere beekdal leent zich uitstekend voor bijzondere smaken en streekproducten. Deze vind je ook terug tijdens het gezellige Smaakmakersfestival dat elk jaar aan het eind van de zomer in de Wijk wordt gehouden.

  Vakantiehuizen in Twente

  In het zuidoosten van de provincie Overijssel ligt Twente; de regio vol natuurgebieden, landgoederen en boerderijen. Als je een vakantiehuis in Twente zoekt, houd je van rust, gemoedelijkheid en tradities. De website Visit Twente is een aanrader: boordevol tips om “onmeunig” te genieten.

  Nieuwe lodges op Recreatiepark De Tolplas

  Deze spiksplinternieuwe lodges worden ingericht voor 4 en 6 personen; twee lodges zijn 4-persoons met 2 slaapkamers en vier lodges zijn 6 persoons, met 3 slaapkamers, waarvan één met stapelbed.
  De inrichting staat klaar om geplaatst te worden, dus kun je dit jaar nog genieten van je eigen vakantiehuis of van een leuk rendement! Kom maar eens kijken! Meer weten van deze lodges?

  • Logdets De Tolplas
  • Lodges De Tolplas
  • Lodges De Tolplas

    

   Meer informatie of een bezichtiging plannen? Vul het formulier in!

   Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com