Vakantiehuis kopen Overijssel - BuitenLeven Recreatiemakelaar

  Vakantiehuis kopen in Overijssel

  Je kan je geld op je spaarrekening laten staan, maar je kan er ook iets leukers mee doen. Droom jij stiekem van een eigen vakantiehuis? Een plek om te onthaasten en om herinneringen te maken met het gezin of de hele familie? BuitenLeven Recreatiemakelaar heeft vakantiehuizen te koop in Overijssel, Drenthe en Friesland. 

  Verrassend veelzijdig Overijssel

  Ben je specifiek op zoek naar een vakantiehuis in Overijssel? Dat kan ik me goed voorstellen. Want Overijssel is verrassend veelzijdig. Je vindt er bijzonder mooie plekken die je niet zomaar verwacht in Nederland. Zoals de on-Nederlands mooie Sallandse Heuvelrug, het ‘venetië van het Noorden’ Giethoorn, het fraaie kunstenaarsstadje Ootmarsum, het Nationaal Park Weerribben/Wieden en natuurlijk de charmante en authentieke hanzesteden. 

   

  Vakantiehuizen te koop in Overijssel

  BuitenLeven Recreatiemakelaar is gevestigd in Overijssel en heeft altijd vakantiehuizen te koop in Overijssel. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een vakantiehuis in Overijssel? Dan ben je bij mij, Wil Brand (oprichter en eigenaar van BuitenLeven Recreatiemakelaar), in goede handen. Ik ben gespecialiseerd in recreatief vastgoed en kan je niet alleen alles vertellen over de omgeving maar (in tegenstelling tot ‘gewone’ makelaars) ook alles over de verschillende parken in Overijssel en de regels die op die parken gelden voor verhuur en eigen gebruik. 

  De vakantiehuizen in het aanbod van BuitenLeven Recreatiemakelaar liggen in de meest toeristische regio’s van Overijssel: de Kop van Overijssel, het Reestdal en Twente. 

  Bekijk het aanbod in Overijssel

  Aankoopbegeleiding

  Je wil een vakantiehuis kopen in Overijssel. Daar ben je over uit. Maar hoe pak je het aan? Weet je wat je wilt en wat je kunt besteden? Bekijk dan eens de vakantiehuizen die wij te koop hebben in Overijssel. Zit jouw droomhuis ertussen? Dan is een afspraak voor een bezichtiging snel gemaakt. Maar weet je nog niet precies wat je wil en/of zie je het niet zitten om ‘op eigen houtje’ aan de zoektocht naar een vakantiehuis te beginnen? Dan is aankoopbegeleiding misschien iets voor jou. 

  Bij ‘gewone’ woningen schakelen kopers vaak een aankoopmakelaar in, omdat ze niet thuis zijn in de materie, het moeilijk vinden om een bod te doen of niet weten waar ze op moeten letten. Met andere woorden, wat hun valkuilen zijn of kunnen zijn. 

  In de markt van vakantiewoningen is een aankoopmakelaar eerder uitzondering dan regel. En dat is best bijzonder, omdat bij vakantiewoningen meer zaken komen kijken dan alleen het huis. Wat dacht je van parkregels, parkkosten, beheer- en verhuurovereenkomsten? Ook al heb je vaker huizen gekocht, een vakantiehuis is écht iets anders. Het e-Book “Op weg naar jouw ideale vakantiehuis is een goede start om je bewust te worden van wat je wilt, waar en waarom en waar je op moet letten. Maar we kunnen en willen graag meer voor je betekenen: 

  “Als specialist in de aan- en verkoop van recreatiewoningen kan ik je goed helpen bij de zoektocht naar en aankoop van jouw droomwoning. Ik ken de markt, de vakantieparken, de verhuurorganisaties en heb een netwerk van specialisten die ik in kan schakelen. Je hebt altijd direct contact met mij. Eén aanspreekpunt en korte lijnen. Je kunt met al je vragen bij me terecht. Ik neem er uitgebreid de tijd voor en begeleid je graag van A tot Z bij de zoektocht naar een aankoop van jouw ideale vakantiehuis.”

   

  Vermijd de valkuilen bij het kopen van een vakantiehuis

  Een goede voorbereiding is het halve werk. Neem hier de tijd voor en sla geen stappen over. Want voordat je het weet maak je een misstap, en helaas is dat meestal ook een hele kostbare… Om je hiervoor je behoeden hebben we een artikel geschreven over de grootste valkuilen bij de koop van een vakantiehuis en een eBook over de te doorlopen stappen in jouw zoektocht naar het ideale vakantiehuis.

  Download het eBook 

    

  Meer informatie of een bezichtiging plannen? Vul het contactformulier in!

  Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com