Vakantiehuis kopen Drenthe - BuitenLeven Recreatiemakelaar

  Vakantiehuis kopen in Drenthe

  Je wilt een vakantiehuis kopen in Drenthe. Omdat je van fietsen houdt, of omdat je graag in de natuur bent of omdat je Bart heet. Want Drenthe en Bartje zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bartje uit de boeken van Anne De Vries en de gelijknamige jaren 70 serie en die "nie bid veur brune bonen".Soms heb je in een Drents dorpje het gevoel dat je nog in de tijd van Bartje leeft: er heerst ouderwetse rust en men heeft geen haast. Een vakantiewoning in Drenthe betekent écht onthaasten en tot rust komen.

  Lekker een weekend bijtanken in je eigen vakantiehuis in Drenthe en herboren weer thuis komen!

  Denk je aan Drenthe dan denk je aan Bartje en fietsen. Bartje is te bewonderen in het centrum van Assen. Een uitgebreid netwerk van fietspaden leidt je door de Drentse natuur. Maar Drenthe heeft meer te bieden: 

  • Uitgestrekte heidevelden, waar je zomaar een herder met schaapskudde tegen kunt komen.
  • Het Boomkroonpad, waar je tussen de boomtoppen loopt en de wereld vanaf de andere kant bekijkt.
  • In het Hunebedcentrum kom je alles te weten over het leven van de hunebedbouwers.
  • Breng eens een bezoek aan het Drents Museum in Assen, bekend om zijn vaak spraakmakende expositites.
  • En maak een reis door de natuur van de wereld in Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

  Wil je een vakantiehuis kopen in Drenthe? Dit zijn onze opties:

  Mooi chalet op Resort Reestervallei in IJhorst

  Heerlijk relaxen in het Reestdal, op de grens van Drenthe en Overijssel. Het chalet staat op een rustig park in een prachtige omgeving met een geheel eigen karakter. Het chalet is smaakvol ingericht voor 4 personen. Wil je een keer kijken, maak dan een afspraak of kijk bekijk eerst alle info en foto's .

  • vakantiehuis Resort Reestervallei IJhorst
  • vakantiehuis Resort Reestervallei IJhorst
  • vakantiehuis Resort Reestervallei IJhorst
   Wat is er in de omgeving te doen? 

   • Ontdek Het Reestdal: op de grens van Drenthe en Overijssel bevindt zich een uniek, ongeschonden en mysterieus beekdal waar veel bijzonders te ontdekken valt.
   • Kunst & cultuur: Het Reestdal werk inspirerend. Het is een gebied met een mooi cultureel erfgoed waar veel kunstenaars wonen en werken. Laat je ook inspireren.
   • Smaakmakersfestival: Het kleinschalige en bijzondere beekdal leent zich uitstekend voor bijzondere smaken en streekproducten. Deze vind je ook terug tijdens het gezellige Smaakmakersfestival dat elk jaar aan het eind van de zomer in de Wijk wordt gehouden.

   Vakantiehuis Landgoed ‘t Wildryck, Diever

   Op het mooiste plekje van Landgoed ’t Wildryck, aan de bosrand staat dit vakantiehuis in landhuisstijl. Vanuit de tuin loop je zo het bos in en kun je uren wanden of fietsen in het Drents Friese Wold. Als dat geen genieten is! En dan het landhuisje zelf: dat is van alle gemakken voorzien. In de tuin is een parkeerplaats voor één auto aan de ene kant van het huis, aan de andere kant is het terras, de overige tuin is bostuin, dus daar heb je weinig onderhoud aan. Klik op de foto´s voor alle informatie.

   • vakantiehuis Wildryck Diever
   • vakantiehuis Wildryck Diever
   • vakantiehuis Wildryck Diever

    Vakantiewoningen Bospark Lunsbergen, Borger

    Op dit gezellige park heerst een gemoedelijke sfeer. Bij het centrumgebouw met binnenzwembad, midgetgolfbaan, restaurant met terras, Kidsclub en supermarkt is het een gezellige drukte. Eenmaal bij jouw eigen vakantiehuis merk je daar niets meer van, hoor je vogels fluiten en af en toe een koe loeien. We hebben op Bospark Lunsbergen drie bungalows in verkoop.Type Zuiderveld is ingericht voor 6 personen. Het is een woning met veel lichtinval. De glazen schuifpui en de grote glaspartijen in de keuken geven de zon vrij spel in deze woning. In de woonkamer is het goed toeven bij de gezellige gashaard. De keuken is van alle gemakken voorzien.
    Download de brochure van deze vakantiewoningen.

    Kavels Villapark Hunzedrome, Gasselternijveen

    Op villapark HunzeDrôme zijn er nog slechts 29 van de 63 bouwkavels beschikbaar. Wees er dus snel bij om de ideale ligging voor jouw droomvakantiehuis te kopen! Iedere kavel is klaar om bebouwd te worden. Alle kavels hebben een royale oppervlakte van ongeveer 500m², dit verschilt per kavel. Met een villa van Toptotaal kies je voor jouw eigen droomvakantiehuis. Klik op de foto of de plattegrond voor meer info.

    • Kavels villapark Hunzedrome
    • Kavels villapark Hunzedrome

     Luxe vakantievilla's Buitenplaats De Hildenberg, Appelscha

     "Het mooiste stukje Drenthe in Friesland". Net niet in Drenthe, maar in Friesland aan de andere kant van het Drents Friese Wold, verkopen we vakantievilla’s op Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha. Ook deze vakantiewoningen zijn een bezoekje waard! 
     Momenteel hebben we nog maar twee villa's in verkoop, maar binnenkort volgen er meer. Wil je op de hoogete blijven van het aanbod in Appelscha, laat het me weten! Klik op een foto voor meer info over deze woningen. 

     • vakantiehuis Gruun 20
      Gruun 20: Luxe vakantiewoning aan de golfbaan!
     • vakantiehuis Gruun 20
      Gruun 20: Luxe vakantiewoning aan de golfbaan!

      Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com