Vakantiehuis kopen Drenthe - BuitenLeven Recreatiemakelaar

  Vakantiehuis kopen in Drenthe

  Overweeg je al een tijdje om een vakantiehuis te kopen in Drenthe? Wil je iets leukers met je spaargeld doen dan het op de bank laten staan? En ben je op zoek naar een eigen plekje weg van huis om te onthaasten en te genieten? Dan is Drenthe daar bij uitstek dé provincie voor. BuitenLeven Recreatiemakelaar heeft vakantiehuizen te koop in Drenthe maar ook in Overijssel en Friesland. 

  Genieten in Drenthe

  Ben je specifiek op zoek naar een vakantiehuis in Drenthe? Begrijpelijk. Want Drenthe is de enige provincie in Nederland waar je nog echte ongerepte natuur vindt. Van uitgestrekte heidevelden tot schemerige sparrenbossen en de mooiste natuurplassen. Drenthe is de oerprovincie van Nederland. Oer staat voor oorspronkelijk, ongedwongen en robuust. Een vakantiehuis in Drenthe betekent echt onthaasten en tot rust komen. Voel je er welkom! 

   

  Vakantiehuizen te koop in Drenthe

  Zit je er aan te denken om een vakantiehuis te kopen in Drenthe en weet je al precies wat je wilt en wat je kunt besteden? Bekijk dan eens ons aanbod in Drenthe. Zit jouw droomhuis ertussen? Dan is een afspraak voor een bezichtiging snel gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in recreatief vastgoed en kunnen je niet alleen alles vertellen over het vakantiehuis maar ook over de sfeer op het park, de mogelijkheden voor verhuur en eigen gebruik en wat er zoal te doen is in de omgeving. Wij hebben alle essentiële informatie paraat zodat jij goed weet waar je aan toe bent voordat je een handtekening zet.

  Bekijk het aanbod in Drenthe

  Aankoopbegeleiding

  Je weet het zeker. Je wil een vakantiehuis kopen in Drenthe. Je weet alleen nog niet hoe je de zoektocht naar jouw ideale vakantiehuis precies aan gaat pakken. Je weet nog niet precies wat voor huis je zoekt, kent de omgeving niet, weet niet goed waar je op moet letten tijdens een bezichtiging en je ziet jezelf nog geen onderhandeling aangaan. In dat geval doe je er verstandig aan om je te laten begeleiden door aan aankoopmakelaar. 

  Bij ‘gewone’ woningen schakelen kopers vaak een aankoopmakelaar in, omdat ze niet thuis zijn in de materie, het moeilijk vinden om een bod te doen of niet weten waar ze op moeten letten. Met andere woorden, wat hun valkuilen zijn of kunnen zijn. 

  In de markt van vakantiewoningen is een aankoopmakelaar eerder uitzondering dan regel. En dat is best bijzonder, omdat bij vakantiewoningen meer zaken komen kijken dan alleen het huis. Wat dacht je van parkregels, parkkosten, beheer- en verhuurovereenkomsten? Ook al heb je vaker huizen gekocht, een vakantiehuis is écht iets anders. Het e-Book “Op weg naar jouw ideale vakantiehuis is een goede start om je bewust te worden van wat je wilt, waar en waarom en waar je op moet letten. Maar we kunnen en willen graag meer voor je betekenen: 

  “Als specialist in de aan- en verkoop van recreatiewoningen kan ik je goed helpen bij de zoektocht naar en aankoop van jouw droomwoning. Ik ken de markt, de vakantieparken, de verhuurorganisaties en heb een netwerk van specialisten die ik in kan schakelen. Je hebt altijd direct contact met mij. Eén aanspreekpunt en korte lijnen. Je kunt met al je vragen bij me terecht. Ik neem er uitgebreid de tijd voor en begeleid je graag van A tot Z bij de zoektocht naar een aankoop van jouw ideale vakantiehuis.”

   

  Vermijd de valkuilen bij het kopen van een vakantiehuis

  Het kopen van een vakantiehuis is niet niks. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden en geen stappen over te slaan. Zo voorkom je dat je in een van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis stapt. De eerste stap is bepalen wat je uit wil (en kan) geven en hoe je het gaat bekostigen. Ga je het bijvoorbeeld volledig uit eigen middelen betalen of overweeg je om (voor een gedeelte) een hypotheek af te sluiten? In dat geval moet je er rekening mee houden dat je met een recreatiehypotheek tot maximaal 66% van de marktwaarde kan financieren en dat de rente niet fiscaal aftrekbaar is. Alle andere (11) stappen en tips lees je in het gratis eBook ‘op weg naar jouw ideale vakantiehuis’.

  Download het eBook 

   

  Meer informatie of een bezichtiging plannen? Vul het contactformulier in!

  Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com