Vakantiehuis in Friesland kopen? Buitenleven Recreatiemakelaar - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Vakantiehuis in Friesland kopen

Je wilt een vakantiehuis in Friesland kopen. Omdat je van watersport houdt? Of heb je Friesland gekozen vanwege de weidse uitzichten? Of omdat je via de Afsluitdijk binnen 1,5 uur in een totaal ander landschap bent?
Hoe dan ook een vakantiehuis in Friesland geeft je vrijheid: iedere keer dat je wilt ontsnappen uit de drukte van het dagelijks leven, pak je de auto en kom je tot rust in je eigen vakantiewoning.
Ideaal ook dat je niet steeds je koffertje in hoeft te pakken, je kunt je spullen immers  in jouw eigen vakantiehuis in Friesland laten staan.

Denk je aan Friesland, dan denk je aan uitgestrekte weilanden en water. Friesland is tenslotte de watersportprovincie van Nederland. Maar Friesland heeft nog veel meer te bieden:

 • Historische stadjes: denk aan de 11 steden van de 11 stedentocht, die je trouwens ook prima op de fiets kunt doen.
 • Uitgestrekte bosgebieden: Nationaal Park Het Drents Friese Wold is het op één na grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland.
 • Golf: Friesland telt maar liefst 6 golfbanen.

Wil je een vakantiehuis in Friesland kopen? Dan zijn dit de mogelijkheden:

Luxe vakantiewoningen in Friesland: Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha 

De kenmerken zijn:

 • het mooiste stukje Drenthe in Friesland
 • luxe vakantiewoningen
 • op de grens met Drenthe 
 • bijna in het Drents Friesewold 
 • aan een golfbaan. 

Buitenplaats De Hildenberg is een bijzonder park: 

Zonder slagboom en de wegen worden door de gemeente onderhouden, dus hoef je geen parkkosten te betalen. Het lijkt net een villawijk in Appelscha, met veel privacy en je achtertuin letterlijk aan de golfbaan! 
Deze vakantiewoningen in Friesland zijn luxe afgewerkt, sommigen met een rieten dak, anderen met een pannendak. Allemaal hebben ze een slaapkamer met badkamer op de begane grond, twee slaapkamer, bergruimte en een tweede badkamer op de verdieping en een berging die van  binnen en buiten bereikbaar is. Momenteel hebben we nog maar één villa in verkoop, maar binnenkort volgen er meer. Wil je op de hoogete blijven van het aanbod in Appelscha, laat het me weten! Klik op een foto voor meer info over deze woning. 

  Wil je een vakantiehuis in Friesland kopen vanwege watersport?

  Kijk dan eens naar deze chalets in Sint Jansklooster: Net niet in Friesland, maar in de Kop van Overijssel.

  Chaletpark Heetveld is een klein park zonder voorzieningen, gericht op rustzoekers en watersporters. Het ligt op slechts 5 minuten afstand van Nationaal Park Weerribben Wieden, een waar watersportwalhalla. Maar ook als je niet zeilt, vaart, surft of zwemt kun je je hier uitstekend vermaken. Nationaal Park Weerribben Wieden kun je ook wandelend of fietsend verkennen. Giethoorn is vlakbij en de Zuiderzeehavenstadjes Blokzijl, Vollenhove en Zwartsluis zijn een bezoek meer dan waard.

  Chalet nr. 12 staat op een kavel van ruim 1200 m2. Daar kun je nog één of twee chalets bijplaatsen of een zwembad of een sauna of een hottub en zo jouw eigen vakantieplek voor de hele familie creëren. Lees hier alles over dit plekje.

  Chalet nr. 61 is een luxe chalet met een tuin, grenzend aan een natuurvijver. Hoe heerlijk is het om wakker te worden met vogelgeluiden, in de zomer genieten van de kikkers en het plonsen van de vissen en in de winter van de nijlganzen en aalscholvers? Hier vind je alle informatie.

  Wil je (een van) deze chalets een keer bekijken? Maak dan een afspraak

  • vakantiehuis heetveld 1-12
   Heetveld 1-12
  • vakantiehuis heetveld 1-12
   Heetveld 1-12
  • vakantiehuis heetveld 1-61
   Heetveld 1-61
  • vakantiehuis heetveld 1-61
   Heetveld 1-61

   Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com