Vakantiehuis in Friesland kopen? Buitenleven Recreatiemakelaar - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Vakantiehuis in Friesland kopen

Je wilt een vakantiehuis in Friesland kopen. Omdat je van watersport houdt? Of heb je Friesland gekozen vanwege de weidse uitzichten? Of omdat je via de Afsluitdijk binnen 1,5 uur in een totaal ander landschap bent?
Hoe dan ook een vakantiehuis in Friesland geeft je vrijheid: iedere keer dat je wilt ontsnappen uit de drukte van het dagelijks leven, pak je de auto en kom je tot rust in je eigen vakantiewoning.
Ideaal ook dat je niet steeds je koffertje in hoeft te pakken, je kunt je spullen immers  in jouw eigen vakantiehuis in Friesland laten staan.

Denk je aan Friesland, dan denk je aan uitgestrekte weilanden en water. Friesland is tenslotte de watersportprovincie van Nederland. Maar Friesland heeft nog veel meer te bieden:

 • Historische stadjes: denk aan de 11 steden van de 11 stedentocht, die je trouwens ook prima op de fiets kunt doen.
 • Uitgestrekte bosgebieden: Nationaal Park Het Drents Friese Wold is het op één na grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland.
 • Golf: Friesland telt maar liefst 6 golfbanen.

Wil je een vakantiehuis in Friesland kopen? Dan zijn dit de mogelijkheden:

 

Prachtig chalet aan het Goudmeer

Eindeloos genieten aan het water! Dat kan op Veste Het Goudmeer (Buitenplaats Fochteloërveen) in Oosterwolde, want dit chalet staat direct aan het meer. Vanaf de steiger stap je ’s ochtends het water in voor een frisse start van de dag. Of ga je liever met een bootje het water op? Ook dat kan. Of ga lekker relaxen op je eigen steiger met uitzicht op de fontein. Het chalet ligt vooraan op het park, dicht bij het restaurant en de tennisbanen. Want ook een balletje slaan behoort tot de mogelijkheden. En als je de fiets pakt, ontdek je de prachtige natuur van het Fochteloërveen en het Drents Friese Wold. Beide natuurgebieden liggen om de hoek. Lees alle informatie over dit chalet aan het Goudmeer 

 • vakantiehuis goudmeer oosterwolde
 • vakantiehuis goudmeer oosterwolde
 • vakantiehuis goudmeer oosterwolde
   

  Luxe vakantiewoningen in Friesland: Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha

  De kenmerken zijn:

  • het mooiste stukje Drenthe in Friesland
  • luxe vakantiewoningen
  • op de grens met Drenthe 
  • bijna in het Drents Friesewold 
  • aan een golfbaan. 

  Buitenplaats De Hildenberg is een bijzonder park: 

  Zonder slagboom en de wegen worden door de gemeente onderhouden, dus hoef je geen parkkosten te betalen. Het lijkt net een villawijk in Appelscha, met veel privacy en je achtertuin letterlijk aan de golfbaan! Download de brochure
  Deze vakantiewoningen in Friesland zijn luxe afgewerkt, sommigen met een rieten dak, anderen met een pannendak. Allemaal hebben ze een slaapkamer met badkamer op de begane grond, twee slaapkamer, bergruimte en een tweede badkamer op de verdieping en een berging die van  binnen en buiten bereikbaar is. Kijk voor informatie over de individuele woningen bij ons aanbod vakantiehuizen in Friesland of klik op een foto. 

   Wil je een vakantiehuis in Friesland kopen vanwege watersport?

   Kijk dan eens naar dit chalet in Sint Jansklooster: Net niet in Friesland, maar in de Kop van Overijssel.

   Chaletpark Heetveld is een klein park zonder voorzieningen, gericht op rustzoekers en watersporters. Het ligt op slechts 5 minuten afstand van Nationaal Park Weerribben Wieden, een waar watersportwalhalla. Maar ook als je niet zeilt, vaart, surft of zwemt kun je je hier uitstekend vermaken. Nationaal Park Weerribben Wieden kun je ook wandelend of fietsend verkennen. Giethoorn is vlakbij en de Zuiderzeehavenstadjes Blokzijl, Vollenhove en Zwartsluis zijn een bezoek meer dan waard.

   Dit chalet staat op een kavel van ruim 1200 m2. Daar kun je nog een of twee chalets bijplaatsen of een zwembad of een sauna of een hottub en zo jouw eigen vakantieplek voor de hele familie creëren. Wil je dit chalet een keer bekijken? Maak dan een afspraak. 

   • vakantiehuis heetveld 1-12
   • vakantiehuis heetveld 1-12
   • vakantiehuis heetveld 1-12

    Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com