Over ons - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Over BuitenLeven Recreatiemakelaar 

BuitenLeven Recreatiemakelaar is een initiatief van Wil Brand. Met haar jarenlange ervaring in de makelaardij en expertise in marketing en verkoopstyling is zij in staat recreatiewoningen anders in de markt te zetten. 

Daarnaast is zij betrokken bij haar klanten. Belangstellenden voor een vakantiewoning krijgen van haar altijd veel aandacht. Even snel een bezichtiging “er tussen plannen” is er bij Wil niet bij. Het gaat immers niet alleen om het vakantiehuis, ook de sfeer op het park en de omgeving van de vakantiewoning spelen een belangrijke rol. De koper moet zich daar thuis voelen.  Wil vindt het belangrijk om alle mensen die wellicht ooit een vakantiehuis willen kopen, goede tips en uitgebreide informatie te geven. Kopers weten dan heel goed waar ze aan toe zijn, als ze de koopovereenkomst tekenen.

BuitenLeven Recreatiemakelaar biedt vakantiewoningen te koop aan in Friesland, Drenthe en OverijsselWe hebben een divers aanbod van een vakantiehuis voor 2 personen tot luxe villa's. Ben je op zoek naar een vakantiehuis en weet je niet waar je moet beginnen, download dan gratis ons eBook: "Op weg naar jouw ideale vakantiehuis"

BuitenLeven Recreatiemakelaar geeft eens in de maand een online magazine uit met tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning. Ook het nieuwe aanbod vakantiewoningen wordt daarin opgenomen. Wil je Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis gratis in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan.