Start op funda je zoektocht naar een vakantiewonign - BuitenLeven Recreatiemakelaar
  • Home
  • Blog
  • Start op funda je zoektocht naar een vakantiewonign

Start op funda met je zoektocht naar een vakantiewoningStart je zoektocht naar een recreatiewoning op funda

Het begin van je zoektocht is het moeilijkste: bedenken wat je zoekt, waar en wat je budget is. Vooral het wat en waar is niet altijd eenvoudig. Een zoekopdracht naar een recreatiewoning op funda is dan een goede start. Deze service van funda is gratis en je krijgt het nieuwe aanbod automatisch in je mailbox. De meeste makelaars plaatsen hun aanbod van recreatiewoningen op funda, dus hiermee krijg je toegang tot het grootste aanbod.

Zoekcriteria recreatiewoning op funda

Je hebt waarschijnlijk wel een idee waar je wilt ontspannen in je eigen recreatiewoning, maar wellicht zijn er plekken die heel mooi zijn, maar waar je geen weet van hebt. En het huis zelf? Ook hier zijn meer mogelijkheden dan je waarschijnlijk kent. Daarom kun je het beste zo breed mogelijk starten. Kies een groot zoekgebied, neem een plaats die centraal in het zoekgebied ligt en kies een aantal kilometers rondom. Bij teveel aanbod kun je later de cirkel verkleinen.

Wensen en eisen recreatiewoning

Definieer je eisen/wensen ten aanzien van de recreatiewoning op funda in het begin niet te specifiek. De zoekfunctie van funda is gebaseerd op de ingevoerde gegevens van de verkopende makelaar. Als er bijvoorbeeld een recreatiewoning is met 2 slaapkamers is en de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren, staat dat in de tekst. De makelaar heeft waarschijnlijk 2 slaapkamers ingevoerd. Als jij een filter instelt op minimaal 3 slaapkamers, heb je kans dat je je droomhuis misloopt. Of als je minimale woonoppervlakte of kaveloppervlakte invult en er is een woning die een paar vierkante meters minder heeft, maar wel heel leuk is, dan loop je die ook mis. Ook hier geldt dat je de zoekcriteria voor een recreatiewoning op funda altijd aan kunt passen als je teveel aanbod in je mailbox krijgt.

Handleiding ‘zoektocht naar een recreatiewoning op funda’

Download hier de handleiding om jouw zoektocht naar een recreatiewoning op funda te starten. Neem ook eens een kijkje bij ons aanbod. Wellicht heb je jouw ideale vakantiehuis dan al gevonden! Hebben wij jouw ideale vakantiehuis niet in verkoop? Wij helpen je graag bij het zoeken en vinden.


Wil je elke nieuwe blog gratis in je mailbox? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!