Aankoopbegeleiding - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Wil je graag dat wij je helpen bij de koop van een vakantiewoning? Wij zijn specialist en staan voor je klaar. We hebben 4 pakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen. Wil je het net even anders of een combinatie van pakketten? Laat het ons weten en we stellen voor jou een pakket op maat samen. 

Pakket 1: Zoekprofiel opstellen

Je hebt besloten dat je  een vakantiewoning wilt kopen en je weet ook wat je kunt of wilt besteden. Maar dan? Hoe start je de zoektocht?
Belangrijk is dat je voor jezelf op de rij zet wat je wilt en waar. Daar gaan wij jou bij helpen: Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en een telefonisch onderhoud stellen we samen jouw zoekprofiel vast, zodat je helder krijgt wat je verwacht van een vakantiehuis en waar je zoekt. Zo kom je steeds dichter bij jouw ideale vakantiehuis.
Daarna gaan wij voor je op zoek en maken een lijst van woningen die aan jouw criteria voldoen en kun je starten met jouw zoektocht!
Meer informatie over zoekproefiel opstellen

Pakket 2: Hulp bij afwikkeling

Als je jouw ideale vakantiewoning gevonden hebt, helpen wij je bij de daadwerkelijk aankoop:
Wij onderhandelen namens jou over de prijs en de voorwaarden, we bestuderen alle onderliggende akten, kijken naar verhuur- en beheerovereenkomsten, checken het koopcontract en ondersteunen jou bij de notaris. Zodat jij lekker kunt gaan genieten van jouw nieuwe vakantiehuis!
Meer informatie over hulp bij afwikkeling

Pakket 3: Samen op zoek

Je hebt één of meer (max. 10) woningen gevonden die je graag wilt bezichtigen. We gaan samen op pad. Je krijgt van ons een objectieve beoordeling van de woningen en advies over de aankoop.
Wij boeken een weekend proef recreëren voor jou in de woning waarmee je een klik hebt. Als je na dit weekend nog steeds enthousiast bent, starten wij namens jou de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden, zorgen dat je een goede koopakte krijgt en ondersteunen jou bij de notaris. 
Meer informatie over samen op zoek

Pakket 4: Volledig ontzorgd

Je wilt een vakantiewoning kopen en je weet ook wat je kunt of wilt besteden. Maar dan? Hoe start je de zoektocht? En hoeveel tijd kost dat? Tijd die je niet hebt of niet wilt besteden aan het zoeken naar een vakantiehuis. Daarom gaan wij jou helpen:
Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en een telefonisch onderhoud stellen we samen jouw zoekprofiel vast, zodat wij helder krijgen wat je verwacht van een vakantiehuis en waar je zoekt. Zo kom je steeds dichter bij jouw ideale vakantiehuis. Dan gaan wij voor jou op jacht en maken een lijst van woningen die aan jouw criteria voldoen. Van jou vragen we een selectie te maken.
Als je één of meer woningen gevonden hebt, die jou aanspreken, gaan we samen op pad. Jij krijgt van ons een objectieve beoordeling van de woningen en advies over de aankoop.
Wij boeken een weekend proefrecreëren voor jou in de woning waarmee jij een klik hebt.
Als je na dit weekend nog steeds enthousiast bent, starten wij namens jou de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden, zorgen dat jij een goede koopakte krijgt en ondersteunen je bij de notaris.
Kortom: We willen van jou weten wat jij van een vakantiehuis verwacht, dan kunnen wij jou helpen bij de totale zoektocht,  tot jij jouw ideale vakantiewoning gevonden hebt en lekker kunt gaan genieten! 
Meer informatie over volledig ontzorgd

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!