Tiny Houses op De Tolplas, Hoge Hexel - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Tiny Houses op De Tolplas, Hoge Hexel

Adres: Hexelseweg 80, 7645 AM Hoge Hexel
Vraagprijs: vanaf € 91.750 v.o.n. exclusief BTW

 • TINY HOUSES OP DE TOLPLAS!

  Met deze Tiny Houses kan Recreatiepark De Tolplas een nieuwe doelgroep verwelkomen en kan jij een mooi rendement verwachten van deze investering.

  De Tiny Houses staan gegroepeerd rondom speeltoestellen.
  Lekker relaxen op de veranda en ook je spelende kinderen in het zicht hebben.
  Ideale vakantie voor alleenstaande ouders die niet van kamperen houden.
  Alles wat je nodig hebt op bijna 30 m2 en gezellig warm en huiselijk ingericht.
  Ook ideaal voor mensen zonder kinderen, die van wandelen en fietsen houden, want in de directe omgeving van het park vind je mooie natuurgebieden met fiets- en wandelroutes.

  Zoek je een slimme investering voor niet te veel geld? Dan is zo'n Tiny House echt iets voor jou. De Tiny Houses zijn sfeervol ingericht en staan klaar voor gebruik.

  Dus wil je snel genieten van een mooi rendement? Maak dan een afspraak en kom eens kijken!

 • Tiny Houses op De Tolplas, Hoge Hexel Tiny Houses op De Tolplas, Hoge Hexel
 • RECREATIEPARK DE TOLPLAS

  In het hart van het park ligt een grote recreatieplas. Rondom de plas staan chalets. De woningen staan iets verderop in het groen. In de plas kun je zwemmen, vissen en windsurfen en het strandje is de perfecte plek om op warme dagen te genieten van de zon. De kinderen kunnen lekker spelen op de verschillende veldjes en gezellig tafeltennissen, jeu-de-boulen en voetballen. Of geniet van de ouderwetse Twentse gastvrijheid in de gezellige bistro of op het terras met uitzicht op de plas.

  In de omgeving kun je prachtige fietstochten maken in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, maar ook het bekende Avonturenpark Hellendoorn ligt “om de hoek”. 

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!