Reutum, Bungalowpark Eikenhof

Adres: Oldenzaalseweg 169-13 7667 RR Reutum
Vraagprijs: € 149.000 k.k. inlcusief inventaris

 • Comfortabel vakantiehuis in Twente

  Zoek je een comfortabel vakantiehuis in Twente, waar je heerlijk kunt genieten van de weldadige rust, de mooie omgeving en de Twentse gemoedelijkheid? Dan ben je in Reutum aan het juiste adres. 

  Deze vakantiewoning vormt met 9 anderen Bungalowpark Eikenhof en staat aan een pleintje met 5 woningen op 371 m2 eigen grond.
  Voor elke woning is een parkeerplaats voor één auto. De tweede auto of bezoek kan aan het begin van het park parkeren.

  De prachtige omgeving nodigt uit tot heerlijke wandel- en fietstochten en na een dagje wandelen of fietsen is het lekker thuiskomen in deze vrijstaande vakantiebungalow. 

  De woning is ingericht voor 4 personen: er is een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers, elk voor één persoon. 

  In de gezellige woonkamer zorgt de open haard voor extra sfeer. Via de openslaande deuren loop je het terras op en daar is de 2e open haard. Voor zwoele zomeravonden, die iets koeler worden.

  De open keuken is voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-magnetron.

  En de fietsen? Die kunnen met gemak in het tuinhuis. Dan is er ook nog plek genoeg voor de bbq en de tuinkussens.

   

 • Bouwjaar 2004
  Kamers 4
  Slaapkamers 3
  Woonoppervlakte 95 m2
  Perceelsoppervlakte 371 m2 eigen grond
 • Reutum, Bungalowpark Eikenhof Reutum, Bungalowpark Eikenhof
 • Bungalowpark Eikenhof in Reutum

  “Het rustpunt in Hart van Twente”. Behalve rust vindt je hier ook Twentse gemoedelijkheid en gezelligheid. De eigenaren van de bungalows komen hier om te ontspannen en te ontsnappen uit de drukte van hun dagelijks bestaan. En wil je meer reuring: er is genoeg te beleven in de omgeving. Kenmerk van het park is het persoonlijk contact met Hetty en Henk, de eigenaren. Bungalowpark Eikenhof heette eerst Heideveld en zo staat het ook nog op de site van Hart van Twente.  Hier vind je meer informatie over de recreatie in Reutum, hart van Twente.

   

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meldt u dan aan voor  Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvangt u dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Download gratis het eBook

Je weet niet waar en hoe je moet beginnen met je zoektocht naar het ideale vakantiehuis?
Met dit eBook ga je stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!