JOUW EIGEN VAKANTIEHUIS KOPEN? - BuitenLeven Recreatiemakelaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw eigen vakantiehuis kopen?

Je hebt er wel eens over gedacht om een eigen vakantiehuis in Nederland te kopen. Als investering of om zelf van te genieten. Of een combinatie van beiden: een groot gedeelte van het jaar verhuren én er regelmatig zelf tot rust komen. Er zijn veel mogelijkheden, ook voor verschillende budgetten. BuitenLeven Recreatiemakelaar is dé expert als het gaat om een vakantiehuis in Friesland, een vakantiehuis in Drenthe of een vakantiehuis in Overijssel. De ideale provincies om een tweede huis te kopen. Goed bereikbaar, prachtige natuur en volop rust. Kortom, de perfecte plekken om te ontsnappen aan een druk leven! Of te genieten van een uitstekend rendement.

Een vakantiehuis in Nederland kopen voor eigen gebruik:

Lekker dichtbij en toch even helemaal eruit! Want als je een drukke baan hebt en het gevoel hebt dat je geleefd wordt, kom je niet altijd aan jezelf toe. Een vakantiehuis kan dan uitkomst bieden. Je stapt op vrijdagavond in de auto en binnen een paar uit ben je in een totaal andere omgeving en toch in je eigen huis. Geen gesleep met spullen, want alles wat je het weekend nodig hebt, kun je lekker laten staan in jouw eigen vakantiewoning.
Ik hoor het vaak van mensen die een eigen vakantiehuis hebben: “Nu we een eigen vakantiehuis hebben gekocht, hebben we een plek waar we echt tot rust komen. We kunnen heerlijk bijtanken en genieten van de natuur. De hectiek van ons dagelijks leven krijgt hier geen vat op ons. We komen iedere keer als herboren thuis!”

Investeren in een vakantiehuis

Als je lijfrente vrijkomt of als je een erfenis gekregen hebt, wil je dat geld goed investeren. Aandelen en obligaties vind je te abstract en je zoekt iets tastbaarders. Een vakantiehuis is dan een slimme investering, want als je een vakantiewoning op een park koopt, heb je nergens omkijken naar. De verhuurorganisatie regelt alles voor je. Oké, je betaalt er ook voor, maar als je vooraf alles goed op een rij zet, weet je ook waar je aan toe bent en welke opbrengsten en kosten je mag verwachten.

Zelf genieten én investeren in een vakantiehuis?

Ook dat is een goede beslissing, want dan heb je een goede belegging, waar je zelf ook van kunt genieten. Of zoals een koper het verwoord: “We hebben een vakantiehuis gekocht, waar we veel plezier van hebben. Het staat in een mooie omgeving, die we graag op de fiets verkennen. In de vakantieperiode verhuren wij onze vakantiewoning, dan is het ons overal veel te druk. Een slimme investering, omdat we dan zelf van de huuropbrengst vakantie kunnen vieren. En dan houden we ook nog wat over!”

Ons aanbod

Ons aanbod vakantiehuizen is erg gevarieerd: van een tweepersoons Cabana tot een luxe vakantievilla en alles er tussen in. We hebben de vakantiehuizen, die wij te koop aanbieden, op prijs gerangschikt. Wil je het aanbod liever per provincie zien? Klik dan op een van onderstaande linken:
Vakantiehuis kopen in Drenthe
Vakantiehuis kopen in Friesland
Vakantiehuis kopen in Overijssel
Tweepersoons vakantiehuis in Noord Brabant.

Wil je een vakantiehuis kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Download dan gratis het eBook: "Op weg naar jouw droomhuis", waarin het hele aankoopproces stap voor stap beschreven staat.
Ben je op zoek naar een vakantiewoning, maar heb je jouw droomhuis nog niet gevonden?
Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, dan krijg je regelmatig ons nieuwe aanbod in je mailbox, samen met tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis.

Kopers en verkopers aan het woord:

 • Annemarieke Koch en Klaus Broersma:

  Annemarieke Koch en Klaus Broersma:

  "Beste Wil, wij willen je heel erg bedanken voor jouw inzet, creatieve aanpak en intensieve samenspraak met ons bij het verkoopproces van onze recreatiewoning op de Hildenberg (Appelscha), in een periode waarin de marktsituatie niet gemakkelijk was. Recreatiemakelaardij BuitenLeven is wat ons betreft zeker en vast een aanrader."
 • Harm en Francien Dekker:

  Harm en Francien Dekker:

  "Toen wij onze recreatiewoning wilden verkopen hebben we gekozen voor BuitenLeven Recreatiemakelaar Wil Brand. Onze ervaring is buitengewoon positief. Niets is haar teveel, ze staat 7 dagen per week voor je klaar, denkt met je mee, is heel actief en direct. Er ontgaat haar niets. Ook op de Duitse markt staat ze haar mannetje met adverteren en vertalen. Na de verkoop kijken wij met een zeer tevreden gevoel terug op de fijne samenwerking."
 • Els en Hans Oudejans:

  Els en Hans Oudejans:

  "Mevrouw Brand, na ons eerste contact was er wederzijds een klik. U zag onze recreatiewoning en wist deze op zijn juiste wijze in te schatten. Iets wat bij 2 voorgaande makelaars niet mogelijk was. Wij hadden geen haast voor verkoop. Tot onze verbazing is de woning binnen een half jaar verkocht. Zowel de koper als de verkoper zijn uitermate content met Uw bemiddeling. Hartelijk dank en vriendelijke groeten."
 • Yvonne en Kees Kant:

  Yvonne en Kees Kant:

  "...paar maanden geleden begon onze zoektocht naar vakantiewoning... Heel serieus hadden we plannen om op de Veluwe ons droomhuis te vinden echter werden onze wensen niet beantwoord met name omdat we de vrije ruimte van een bosrijke omgeving misten. We hebben onze zoektocht toen voortgezet in het super mooie Drenthe en ontmoetten op park Lunsbergen Wil Brand die met ons is gaan kijken wat het meest geschikte huis zou zijn. Wil heeft al onze vragen mbt huur,verblijf, parkregels etc heel duidelijk beantwoord en ook de moeite genomen om een mooi huis te vinden! Met plezier wonen we nu met regelmaat in ons Boshuis, onze twee teckels vinden het heerlijk en familie en vrienden willen ons heel graag vinden!"
 • Lidy en Janneke:

  Lidy en Janneke:

  "Afgelopen voorjaar besloten wij om ons chalet in de kop van Overijssel te verkopen. Van onze buurman op chaletpark Heetveld kregen wij het advies om in zee te gaan met BuitenLeven Recreatiemakelaar. Vanaf het begin viel ons de deskundigheid van Wil Brand, de makelaar, op. We hebben haar ervaren als accuraat, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Het was heel fijn dat ze voldoende tijd voor ons vrijmaakte en daardoor veel rust uitstraalde. De tekst van de verkoopbrochure was van een hoog niveau en bijzonder wervend. Wij danken Wil hartelijk voor de prettige samenwerking."
 • Ineke de Weerdt en Frans Huber:

  Ineke de Weerdt en Frans Huber:

  "Een beetje argwaan was er toen we voor het eerst de site ’uw-buitenleven’ van Wil Brand bekeken. Is dat wel zuivere koffie, zoveel positieve reacties van klanten? Nu weten we het: ja, het is zuivere koffie. Wil, bedankt voor je aanpak, je betrokkenheid, de manier waarop je contacten legde met geïnteresseerden, de manier waarop je bemiddelde, je prettige en goeie verkooptekst. Lekker snel ons chalet verkocht, in vier maanden gepiept. We zijn er heel blij mee."
 • Gudule Geelen:

  Gudule Geelen:

  "Toen ik mijn vakantiewoning te koop ging zetten was ik daar erg zenuwachtig over. Ik dacht dat het object niet goed in de markt lag en dat het ondanks mijn investeringen en opknapbeurt niet verkocht zou worden. Wil wist mij gerust te stellen. Er werden smaakvolle foto's gemaakt, ze wist moeiteloos de sterke punten van het huis te benoemen en inderdaad, een half jaar later was de woning verkocht!"
 • Dick en Irene Ruig:

  Dick en Irene Ruig:

  "Beste Wil, na de verkoop van onze vakantiewoning in het ‘’ Harderwold Villaresort’’ te Zeewolde willen we je graag nog bedanken voor je vriendelijke,deskundige en actieve inzet. Je optreden was zowel naar de belangstellenden als naar ons, de eigenaren, altijd eerlijk en correct. Heel belangrijk waren je contacten met duitse geinteresseerden en de verkoop met “ onze” duitse koper verliep probleemloos. Wij wensen je veel succes bij je verdere activiteiten!"
 • Stella Huijsdens:

  Stella Huijsdens:

  "Mijn recreatiewoning stond al zo’n 4 jaar te koop… niet te verkopen! Toen werd ik door verwezen naar Wil Brand. Ze is goed. Dat bleek ook: Ze zag alles al voor zich, heeft het huisje heel sfeervol ingericht en was niet bang om zelf op de knieën te gaan om wat meubels in elkaar te schroeven! Ze is erg actief en enthousiast. Niets is teveel. Met ca. een half jaar was het “niet te verkopen” huisje verkocht! Yes, feest! Bedankt Wil!"
 • Marian en Herry Zomer:

  Marian en Herry Zomer:

  "Hallo Wil, Wij zijn heel tevreden. Zowel over het huis als over jouw hulp. Jij was altijd bereid om ons te hulp te komen en altijd op tijd bij afspraken. De afgelopen weken zijn wij zelf de huurders van ons huis geweest. Even het huis proeven en enkele dingen aangepast."
 • Marijke en Ruud Rootring:

  Marijke en Ruud Rootring:

  "Bij de verkoop van onze vakantiewoning maakten wij gebruik van de kennis, kunde en enorme inzet van Wil Brand. Haar ervaring, accuraatheid en directheid naar zowel verkoper als koper bleken, samen met haar stylingsadviezen, in een toen moeilijke markt, doeltreffend. Wij hebben haar werkwijze als zeer prettig ervaren."
 • Harry en Antje Booi:

  Harry en Antje Booi:

  "Hallo Wil, Wij waren zeer tevreden over jou als makelaar. We hebben de woning wel drie keer bekeken. We vroegen jou of dat kon en het paste jou eigenlijk altijd op de dag en tijd dat wij wilden. Dat vonden wij super. En voor de eigenaar handelde jij ook zeer goed. Als wij een woning te koop hadden gingen wij direct naar jou."
 • Hanneke en Martin:

  Hanneke en Martin:

  "Als kopers zijn wij zeer tevreden met Wil als makelaar van de verkoper. De samenwerking met Wil was altijd prettig. Zo antwoordde ze altijd snel was ze bereid om ons uitgebreid te woord te staan. Ook maanden na aankoop van de recreatiewoning bleek dit nog."
 • Mario Spadafino:

  Mario Spadafino:

  "De service van Wil Brand was prima! Enthousiaste begeleiding en goede ideeën hebben geleid tot een vlotte verkoop. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, dus voor de verkoop van uw vakantiewoning is Wil Brand zeker een aanrader!"
 • IJko en Martha Zuiderveld:

  IJko en Martha Zuiderveld:

  "Ons vakantiehuis stond te koop en er gebeurde anderhalf jaar niets totdat we in contact kwamen met deze enthousiaste makelaar. Door haar inzet en de prettige samenwerking werd ons huis binnen een half jaar verkocht. Zeer tevreden!"

  Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

  Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!