Volledige begeleiding bij de koop van een vakantiehuis - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Volledig ontzorgd: Volledige begeleiding van A t/m Z

2% van de aankoopprijs met een minimum van € 2.597,00 exclusief BTW

Je wilt een vakantiewoning kopen en je weet ook wat je kunt of wilt besteden. Maar dan? Hoe start je de zoektocht? En hoeveel tijd kost dat? Tijd die je niet hebt of niet wilt besteden aan het zoeken naar een vakantiehuis. Daarom gaan wij jou helpen:
Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en een telefonisch onderhoud stellen we samen jouw zoekprofiel vast, zodat wij helder krijgen wat je verwacht van een vakantiehuis en waar je zoekt. Zo kom je steeds dichter bij jouw ideale vakantiehuis. Dan gaan wij voor jou op jacht en maken een lijst van woningen die aan jouw criteria voldoen. Van jou vragen we een selectie te maken.
Als je één of meer woningen gevonden hebt, die jou aanspreken, gaan we samen op pad. Jij krijgt van ons een objectieve beoordeling van de woningen en advies over de aankoop.
Wij boeken een weekend proefrecreëren voor jou in de woning waarmee jij een klik hebt.
Als je na dit weekend nog steeds enthousiast bent, starten wij namens jou de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden, zorgen dat jij een goede koopakte krijgt en ondersteunen je bij de notaris.

Kortom: We willen van jou weten wat jij van een vakantiehuis verwacht, dan kunnen wij jou helpen bij de totale zoektocht,  tot jij jouw ideale vakantiewoning gevonden hebt en lekker kunt gaan genieten!

Vraag aan: Volledig ontzorgd

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!