Uw Recreatiewoning verkopen

De slogan "Creatief in recreatief vastgoed” maken we meer dan waar:
Actief de woning in de markt zetten, actief kopers werven, dat is waar we goed in zijn!

Onze werkwijze:

We kijken kritisch naar de vakantiewoning: is de bouwkundige staat in orde, zit de woning nog goed in de verf en voldoet het interieur aan de eisen van deze tijd. 

Wij adviseren u als verkoper wat er eventueel nog moet gebeuren, voordat de woning in verkoop genomen kan worden. U kunt de adviezen zelf uitvoeren of door ons laten verzorgen.

Voor elke recreatiewoning maken we een uniek marketingplan. Geen eenheidsworst, maar een plan dat is afgestemd op de woning, de ligging van het park en de doelgroep. BuitenLeven Recreatiemakelaar werft actief klanten via internet en social media. Doelgroepgericht, zodat elke woning de juiste belangstellenden trekt.

Van elke woning maken we een mooie verkoopbrochure, die via de site te downloaden is. Na een bezichtiging geven we belangstellenden ook een fysieke brochure mee.

Open huis en acties

We organiseren regelmatig een open huis op zaterdag of zondag. En we houden acties die aantrekkelijk zijn voor belangstellenden. BuitenLeven Recreatiemakelaar biedt alle bezoekers de gelegenheid om de sfeer van het park en de omgeving van de woning te proeven. Staat de woning bijvoorbeeld op een park met golfbaan, dan krijgen belangstellenden een greenfee cadeau, bezoekers van een woning in een bospark kunnen de omgeving per fiets ontdekken of ze krijgen een mooie wandelkaart mee. En we huren een ochtend of middag een boot voor bezoekers aan een woning op een waterpark. De koper moet zich immers ook thuis voelen op het park.

Tarieven

Buitenleven Recreatiemakelaar houdt van helderheid in de tarieven. Wij spreken af voor welke courtage wij de recreatiewoning gaan verkopen. Geen percentage van de verkoopprijs, maar een vast bedrag. Wij hanteren het principe ‘no cure, no pay’. Ook de kosten voor marketing zetten we duidelijk voor u op een rij.

Belangstelling?

Wilt u ook uw recreatiewoning actief verkopen, neem dan contact met ons op.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 – 55 77 7781
Of vul het contactformulier in.


Testimonials

 • Marijke en Ruud Rootring, Alkmaar

  "Bij de verkoop van onze vakantiewoning maakten wij gebruik van de kennis, kunde en enorme inzet van Wil Brand. Haar ervaring, accuraatheid en directheid naar zowel verkoper als koper bleken, samen met haar stylingsadviezen, in een toen moeilijke markt, doeltreffend. Wij hebben haar werkwijze als zeer prettig ervaren."

 • IJko en Martha Zuiderveld, Beilen

  "Ons vakantiehuis stond te koop en er gebeurde anderhalf jaar niets totdat we in contact kwamen met deze enthousiaste makelaar. Door haar inzet en de prettige samenwerking werd ons huis binnen een half jaar verkocht. Zeer tevreden!"
 • Mario Spadafino,
  Rotterdam

  "De service van Wil Brand was prima! Enthousiaste begeleiding en goede ideeën hebben geleid tot een vlotte verkoop. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, dus voor de verkoop van uw vakantiewoning is Wil Brand zeker een aanrader!"

  BuitenLeven Recreatiemakelaar | info@uw-buitenleven.nl | 06-55 77 77 81 | Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo
  Copyright © 2017 BuitenLeven Recreatiemakelaar. Alle rechten voorbehouden.
  ×

  Download het gratis eBook

  Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
  Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen! 

  Download het gratis eBook

  Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
  Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!