Uw Recreatiewoning verkopen

De slogan "Creatief in recreatief vastgoed” maken we meer dan waar:
Actief de woning in de markt zetten, actief kopers werven, dat is waar we goed in zijn!

Onze werkwijze:

We kijken kritisch naar de vakantiewoning: is de bouwkundige staat in orde, zit de woning nog goed in de verf en voldoet het interieur aan de eisen van deze tijd. 

Wij adviseren u als verkoper wat er eventueel nog moet gebeuren, voordat de woning in verkoop genomen kan worden. U kunt de adviezen zelf uitvoeren of door ons laten verzorgen.

Voor elke recreatiewoning maken we een uniek marketingplan. Geen eenheidsworst, maar een plan dat is afgestemd op de woning, de ligging van het park en de doelgroep. BuitenLeven Recreatiemakelaar werft actief klanten via internet en social media. Doelgroepgericht, zodat elke woning de juiste belangstellenden trekt.

Van elke woning maken we een mooie verkoopbrochure, die via de site te downloaden is. Na een bezichtiging geven we belangstellenden ook een fysieke brochure mee.

Open huis en acties

We organiseren regelmatig een open huis op zaterdag of zondag. En we houden acties die aantrekkelijk zijn voor belangstellenden. BuitenLeven Recreatiemakelaar biedt alle bezoekers de gelegenheid om de sfeer van het park en de omgeving van de woning te proeven. Staat de woning bijvoorbeeld op een park met golfbaan, dan krijgen belangstellenden een greenfee cadeau, bezoekers van een woning in een bospark kunnen de omgeving per fiets ontdekken of ze krijgen een mooie wandelkaart mee. En we huren een ochtend of middag een boot voor bezoekers aan een woning op een waterpark. De koper moet zich immers ook thuis voelen op het park.

Tarieven

Buitenleven Recreatiemakelaar houdt van helderheid in de tarieven. Wij spreken af voor welke courtage wij de recreatiewoning gaan verkopen. Geen percentage van de verkoopprijs, maar een vast bedrag. Wij hanteren het principe ‘no cure, no pay’. Ook de kosten voor marketing zetten we duidelijk voor u op een rij.

Belangstelling?

Wilt u ook uw recreatiewoning actief verkopen, neem dan contact met ons op.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 – 55 77 7781
Of vul het contactformulier in. 

Kopers en verkopers aan het woord:

 • Lidy en Janneke

  Lidy en Janneke

  Afgelopen voorjaar besloten wij om ons chalet in de kop van Overijssel te verkopen. Van onze buurman op chaletpark Heetveld kregen wij het advies om in zee te gaan met BuitenLeven Recreatiemakelaar. Vanaf het begin viel ons de deskundigheid van Wil Brand, de makelaar, op. We hebben haar ervaren als accuraat, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Het was heel fijn dat ze voldoende tijd voor ons vrijmaakte en daardoor veel rust uitstraalde. De tekst van de verkoopbrochure was van een hoog niveau en bijzonder wervend. Wij danken Wil hartelijk voor de prettige samenwerking.
 • Ineke de Weerdt en Frans Huber

  Ineke de Weerdt en Frans Huber

  Een beetje argwaan was er toen we voor het eerst de site ’uw-buitenleven’ van Wil Brand bekeken. Is dat wel zuivere koffie, zoveel positieve reacties van klanten? Nu weten we het: ja, het is zuivere koffie. Wil, bedankt voor je aanpak, je betrokkenheid, de manier waarop je contacten legde met geïnteresseerden, de manier waarop je bemiddelde, je prettige en goeie verkooptekst. Lekker snel ons chalet verkocht, in vier maanden gepiept. We zijn er heel blij mee.
 • Yvonne en Kees Kant

  Yvonne en Kees Kant

  "...paar maanden geleden begon onze zoektocht naar vakantiewoning... Heel serieus hadden we plannen om op de Veluwe ons droomhuis te vinden echter werden onze wensen niet beantwoord met name omdat we de vrije ruimte van een bosrijke omgeving misten. We hebben onze zoektocht toen voortgezet in het super mooie Drenthe en ontmoetten op park Lunsbergen Wil Brand die met ons is gaan kijken wat het meest geschikte huis zou zijn. Wil heeft al onze vragen mbt huur,verblijf, parkregels etc heel duidelijk beantwoord en ook de moeite genomen om een mooi huis te vinden! Met plezier wonen we nu met regelmaat in ons Boshuis, onze twee teckels vinden het heerlijk en familie en vrienden willen ons heel graag vinden!"
 • Annemarieke Koch en Klaus Broersma

  Annemarieke Koch en Klaus Broersma

  "Beste Wil, wij willen je heel erg bedanken voor jouw inzet, creatieve aanpak en intensieve samenspraak met ons bij het verkoopproces van onze recreatiewoning op de Hildenberg (Appelscha), in een periode waarin de marktsituatie niet gemakkelijk was. Recreatiemakelaardij BuitenLeven is wat ons betreft zeker en vast een aanrader."
 • Harm en Francien Dekker:

  Harm en Francien Dekker:

  "Toen wij onze recreatiewoning wilden verkopen hebben we gekozen voor BuitenLeven Recreatiemakelaar Wil Brand. Onze ervaring is buitengewoon positief. Niets is haar teveel, ze staat 7 dagen per week voor je klaar, denkt met je mee, is heel actief en direct. Er ontgaat haar niets. Ook op de Duitse markt staat ze haar mannetje met adverteren en vertalen. Na de verkoop kijken wij met een zeer tevreden gevoel terug op de fijne samenwerking."
 • Els en Hans Oudejans:

  Els en Hans Oudejans:

  "Mevrouw Brand, na ons eerste contact was er wederzijds een klik. U zag onze recreatiewoning en wist deze op zijn juiste wijze in te schatten. Iets wat bij 2 voorgaande makelaars niet mogelijk was. Wij hadden geen haast voor verkoop. Tot onze verbazing is de woning binnen een half jaar verkocht. Zowel de koper als de verkoper zijn uitermate content met Uw bemiddeling. Hartelijk dank en vriendelijke groeten."
 • Gudule Geelen

  Gudule Geelen

  "Toen ik mijn vakantiewoning te koop ging zetten was ik daar erg zenuwachtig over. Ik dacht dat het object niet goed in de markt lag en dat het ondanks mijn investeringen en opknapbeurt niet verkocht zou worden. Wil wist mij gerust te stellen. Er werden smaakvolle foto's gemaakt, ze wist moeiteloos de sterke punten van het huis te benoemen en inderdaad, een half jaar later was de woning verkocht!"
 • Harry en Antje Booi

  Harry en Antje Booi

  "Hallo Wil, Wij waren zeer tevreden over jou als makelaar. We hebben de woning wel drie keer bekeken. We vroegen jou of dat kon en het paste jou eigenlijk altijd op de dag en tijd dat wij wilden. Dat vonden wij super. En voor de eigenaar handelde jij ook zeer goed. Als wij een woning te koop hadden gingen wij direct naar jou. Vriendelijke groeten, Harry en Antje"
 • Stella Huijsdens

  Stella Huijsdens

  Mijn recreatiewoning stond al zo’n 4 jaar te koop… niet te verkopen! Toen werd ik door verwezen naar Wil Brand. Ze is goed. Dat bleek ook: Ze zag alles al voor zich, heeft het huisje heel sfeervol ingericht en was niet bang om zelf op de knieën te gaan om wat meubels in elkaar te schroeven! Ze is erg actief en enthousiast. Niets is teveel. Met ca. een half jaar was het “niet te verkopen” huisje verkocht! Yes, feest! Bedankt Wil!
 • Marian en Herry Zomer

  Marian en Herry Zomer

  "Hallo Wil, Wij zijn heel tevreden. Zowel over het huis als over jouw hulp. Jij was altijd bereid om ons te hulp te komen en altijd op tijd bij afspraken. De afgelopen weken zijn wij zelf de huurders van ons huis geweest. Even het huis proeven en enkele dingen aangepast."
 • Marijke en Ruud Rootring:

  Marijke en Ruud Rootring:

  "Bij de verkoop van onze vakantiewoning maakten wij gebruik van de kennis, kunde en enorme inzet van Wil Brand. Haar ervaring, accuraatheid en directheid naar zowel verkoper als koper bleken, samen met haar stylingsadviezen, in een toen moeilijke markt, doeltreffend. Wij hebben haar werkwijze als zeer prettig ervaren."
 • IJko en Martha Zuiderveld:

  IJko en Martha Zuiderveld:

  "Ons vakantiehuis stond te koop en er gebeurde anderhalf jaar niets totdat we in contact kwamen met deze enthousiaste makelaar. Door haar inzet en de prettige samenwerking werd ons huis binnen een half jaar verkocht. Zeer tevreden!"
 • Hanneke en Martin

  Hanneke en Martin

  Als kopers zijn wij zeer tevreden met Wil als makelaar van de verkoper. De samenwerking met Will was altijd prettig. Zo antwoordde ze altijd snel was ze bereid om ons uitgebreid te woord te staan. Ook maanden na aankoop van de recreatiewoning bleek dit nog.
 • Mario Spadafino:

  Mario Spadafino:

  "De service van Wil Brand was prima! Enthousiaste begeleiding en goede ideeën hebben geleid tot een vlotte verkoop. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen, dus voor de verkoop van uw vakantiewoning is Wil Brand zeker een aanrader!"

  Download gratis het eBook

  Je weet niet waar en hoe je moet beginnen met je zoektocht naar het ideale vakantiehuis?
  Met dit eBook ga je stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!