Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.
Ontdek verrassend veelzijdig Overijssel - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Back to basic (maar dan super de luxe)

Parkrecreatie

Vorige week kreeg ik een rondleiding op een nieuw project, waar modelwoningen in aanbouw zijn. Een geheel nieuw concept: terug naar de basis, naar oernatuur, naar natuurlijke materialen, naar puur genieten, tijd voor elkaar maken, naar elkaar luisteren, zonder afleiding, maar mét alle luxe die je kunt bedenken. 

 

De naam van dit nieuwe park? Familie resort Puur Exloo. Daaruit kun je al opmaken dat het in Exloo ligt. Voor wie Exloo niet kent: dat is hartje Drenthe. Het plan wordt gerealiseerd in het UNESCO Global Geopark de Hondsrug.

De projectontwikkelaar noemt het : het nieuwe level in recreëren. En dat is niets te veel gezegd.

Er is niet bezuinigd op materiaalkeuze en luxe: alle woningen worden traditioneel gebouwd, waarbij degelijke, pure materialen gebruikt worden. Elk huis ademt de sfeer van de natuur, waar je rust en ruimte voelt. Het zijn van die overgewaardeerde woorden: rust en ruimte. Elke makelaar gebruikt ze tegenwoordig te pas en te onpas. Maar hier in Exloo zijn het geen holle frasen, geen loze woorden, hier vindt je echt pure rust en zeeën van ruimte. Terug naar de natuur, naar het oergevoel, naar ontdekken, beleven, samen dingen doen. Dat is waar het in Puur Exloo om draait. Want we zijn allemaal druk, druk, druk. Daarom is het zo belangrijk dat we zo nu en dan tijd vrij maken om vrienden en familie in een ontspannen sfeer te ontmoeten en met elkaar te genieten van de goede dingen van het leven en van elkaar. En dat niet alleen: ook de omgeving waarin dat gebeurt speelt een steeds grotere rol. Je wilt in je vakantiehuis minimaal dezelfde luxe als thuis en ook de privacy om het huis is ook van grote invloed op je welbevinden. En natuurlijk ook de materialen waarvan het huis gemaakt is en waarmee het huis ingericht is. Dat zit in Exloo wel goed: het resort heet niet voor niets Puur Exloo

Er worden 4 deelgebieden ingericht, met elk zijn eigen kenmerken. Onderling verschillend, met een grote samenhang, dat is waar het om draait.

In de eerste twee ontwikkelde deelgebieden, De Heuvelrug en Het Sprokkelveld vind je 6- 8- en zelfs 10-persoons huizen. De huizen in De Heuvelrug moet je minimaal een gedeelte van het jaar verhuren, maar ook dat is geen straf, want de rendementsprognoses zien er goed uit! In het Sprokkelveld mag je verhuren, maar je mag hier ook een huis kopen om puur voor jezelf, je familie en je vrienden te gebruiken.

Stel je toch eens voor dat hier in Puur Exloo je zo’n huis bezit: je kunt elk weekend bijtanken en herboren weer thuis komen. Niet alleen de huizen hebben alle mogelijke luxe te bieden, het park ook, want op het resort staat ook een hotel, dat allerlei services kan bieden: van ontbijt op bed tot diner-bij-u-thuis en was-en strijkservice! En tegenover Puur Exloo kun je een balletje slaan op Golfpark Exloo met een 19-holes golfbaan.

Kortom familie resort Puur Exloo is niet zo maar het zoveelste vakantiepark, nee het is een nieuwe manier van relaxen en puur genieten!

Heb je belangstelling voor een woning in Familie Resort Puur Exloo? Neem contact met me op en we gaan een bezichtiging plannen!