Ons veelzijdig aanbod: selectie op gebruik - BuitenLeven Recreatiemakelaar
 • Home
 • Blog
 • Ons veelzijdig aanbod: selectie op gebruik

Ons veelzijdig aanbod: selectie op gebruik

Ons veelzijdige aanbod vakantiewoningen, verdeeld in de categorieën Eigen gebruik, Combinatie, Belegging en Projectontwikkeling. Zo kun je snel zien wat we te bieden hebben. 

Als je op de onderstreepte tekst klikt, krijg je meer info.

Vakantiehuis voor jezelf:

 

 • We hebben nóg een plekje waar je met de hele familie kunt verblijven, althans, bijna. Er staat nu één chalet op een hele grote kavel, waar je nog één of twee chalets bij mag bouwen! En dan heb je ook nog ruimte voor een speelplek of zwembad!
 • Onze nieuwste aanwinst is juist een tweepersoonshuis: “Hoezo met de hele familie? Wij willen juist met z’n tweetjes onthaasten, samen met onze hond. Heerlijk dat dit park kindvrij is!” Spreekt dit jou aan, kom dan zondag 11 maart naar West Braband naar de Cabana Kijk Dag!
 • Of wat dacht je van dit charmante huis in de Noord-Drentse bossen met uitzicht op een ven? Midden in de natuur en niet op een park. Wel samen met andere eigenaren verantwoordelijk voor het in stand houden van bos en ven.
 • Wil je zelf kiezen hoe je huis eruit gaat zien? Kies dan voor een nieuwe cottage in Doldersum. Nog net niet in verkoop, maar dat duurt niet lang meer, dus bel of mail even als je meer wilt weten. 

Combinatie verhuur/eigen gebruik: Investeren en zelf genieten kan prima samen gaan. Je kunt vooraf aangeven welke periode je het huis voor jezelf wilt reserveren of je kijkt last minute of jouw huis vrij is.

 • Ben je een fan van Scandinavie? Kijk dan eens naar deze Finse bungalow. Je vindt hem gewoon in Twente! Geheel in stijl is op dit park ook een sauna met privé tuin. En een Grill Kentura. Dat is barbecueën in de winter! In dit Finse grillhuisje kun je met 12 personen genieten van het vlees, de warmte en elkaar. Een unieke ervaring!
 • Een andere slimme investering is een van deze woningen op Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen. Een park waar huurders graag terugkomen. Ga voor het beste van twee werelden: in de schoolvakanties verhuren en in het voor- en naseizoen zelf genieten!
 • Of dit vakantiehuis in Sondel: De rust, de schitterende omgeving met de vele bossen en de ligging nabij het IJsselmeer kenmerken de kwaliteit en het unieke karakter van de regio.  Je kunt hier kiezen of je de verhuur zelf gaat regelen of uitbesteedt aan het park.
 • Bospark Lunsbergen in Borger heeft 3 typen woningen die zowel geschikt zijn voor de verhuur als voor de combinatie met eigen gebruik. Vooral woningtype Zuiderveld is een huis, waar je zelf ook heerlijk kunt verblijven.

 Vakantiewoning als belegging:

 

 • Zoek je een vakantiewoning als investering, dan kunnen we de woning op Vakantiepark Hunzedal aanbevelen. Dit huis is bijna het gehele jaar rond verhuurd en vorige jaar is een netto rendement van ruim 6% gehaald. De verwachting voor dit jaar is minimaal hetzelfde.
 • Ook in Borger, op Bospark Lunsbergen is vorig jaar een rendement van rond de 4,5% gehaald.  
 • Op Landalpark Land van Bartje gaan we deze week foto’s maken van een 8-persoons boerderij en dan komt ook deze woning in verkoop, die vorig jaar een netto rendement van 4% behaalde. De inrichting is net geheel vernieuwd, dus daar heb je voorlopig geen omkijken naar.
 • En ik verwacht dat binnenkort nog een paar woningen in verkoop komen, die interessant zijn als belegging. Als je hier meer over wilt weten, bel of mail dan even.

Projectontwikkeling:

 Zoek je liever op basis van vraagprijs? Klik dan door naar ons aanbod. Daar beginnen we met de laagste prijs en eindigen met de hoogste.

Bekijk het actuele aanbod

Interessante artikelen: 

 Wil je elke nieuwe blog gratis in je mailbox? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

 

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!