Ontdek de vrijheid van je eigen recreatiewoning - BuitenLeven Recreatiemakelaar
  • Home
  • Blog
  • Ontdek de vrijheid van je eigen recreatiewoning

Ontdek de vrijheid van je eigen vakantiehuis

Vakantiewoning in eigen land. Als je een vakantiehuis in Nederland hebt, kun je lekker elk weekend onthaasten in je eigen woning. Uit en toch thuis! Geen gesleep met spullen en een plek waar je echt tot rust komt, even heerlijk bijtanken en als herboren weer thuis komen.

Een vakantiehuis als belegging
Zoek je een alternatief voor je spaargeld, waar je bijna rente over moet betalen? Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot beleggen in recreatiewoningen. Een recreatiewoning is immers een tastbaar, concreet en duurzaam beleggingsobject. Vooral in eigen land, want steeds meer mensen gaan voor een lang weekend of een midweek ertussen uit in eigen land en dat kan een mooi rendement opleveren. Bovendien kun je wellicht zelf ook nog een keer een weekend naar je vakantiehuis.

Wat de reden ook is, de aanschaf van een recreatiewoning geeft je vrijheid. De vrijheid om naar je eigen relaxplek te gaan wanneer je maar wilt. De vrijheid om familie en vrienden uit te nodigen. De vrijheid om te sporten of ontspannen te lezen. De vrijheid om onwijs te genieten. De vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. En de vrijheid om je woning te verhuren, altijd of af en toe.

Investeren en genieten kan heel goed samen gaan. Aan een vakantiehuis kun je veel plezier beleven. Wil je echt optimaal genieten, zoek dan naar een plek die goed bij je past. De een voelt zich thuis als er een subtropisch zwemparadijs is, de ander komt goed tot zijn recht op een klein, rustig park, zonder animatie. En weer een ander gedijt het best wanneer er een golfbaan aanwezig is, of als zijn eigen boot voor de deur ligt. Koop je een recreatiewoning puur voor het rendement, dan kies je voor een plek en een huis op rationele gronden, op basis van te behalen rendementen.
Zoveel mensen, zoveel wensen en ook zoveel parken. Neem de vrijheid om een weloverwogen keuze te maken en ga onwijs genieten!

Zoek jouw recreatiewoning in Nederland
Om de keuze gemakkelijk te maken kun je hieronder op de wens die bij je past klikken en je komt bij de woning die bij jou past!

Je zoekt een vakantiehuis
met een tuin en een aanlegsteiger voor je boot
op een golfbaan
met welness
dat niet op een park staat
dat je zelf in kunt inrichten
bij de golfbaan met wellness
met open haard
onder € 100.000
aan de rand van Nederland

Of je wilt:
de luxe die je thuis ook hebt.
een goed rendement.
een goed rendement, maar ook zelf af en toe onthaasten
graag op niveau recreëren
graag puur relaxen
met je hond direct het bos inlopen.

Of je zoekt:
het beste van 2 werelden: verhuur in de zomer en zelf genieten in het voor- en naseizoen.

Of:
Je kijkt bij ons aanbod en maakt zelf een keuze!

Interesse in het kopen van een vakantiewoning? Bekijk het huidige aanbod!

Bekijk het actuele aanbod

Interessante artikelen: 

 Wil je elke nieuwe blog gratis in je mailbox? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!