Zeewolde, Harderwold Villaresort

Adres: Pluvierenweg 9-323 3898 LL Zeewolde
Vraagprijs: € 347.000 k.k. inclusief inventaris

 • LUXE VAKANTIEVILLA MET EIGEN AANLEGSTEIGER BIJ GOLFBAAN

  Villa:
  Op een unieke hoeklocatie van  Harderwold Villaresort staat deze luxe vakantievilla. Een droomvilla voor de huidige eigenaren. Uniek door zijn ligging aan het water met een eigen steiger, op een grote kavel met vrij uitzicht, én uniek door het design van architect Jan des Bouvrie.

  Kenmerkend zijn de grote luifels rondom , waardoor een veranda ontstaat, waar u ook met een regenbuitje lekker buiten kunt genieten. ”Binnen- en buitenleven zijn daarmee elkaars verlengstuk geworden” aldus Jan des Bouvrie

  Het hoge plafond en de afmeting van de woonkamer (48 m2) geven een ruimtelijke beleving. De lichtinval uit oost, zuid en west zorgt voor een zee van licht. De smaakvolle inrichting in lichte tinten versterkt het vakantiegevoel.

  In de halfopen keuken met alle benodigde apparatuur staat de eettafel, waar met gemak 8 personen kunnen dineren, borrelen en genieten van het uitzicht op de prachtige tuin.

  De woning telt twee slaapkamers, allebei op de begane grond en allebei met een eigen badkamer. De masterbedroom van 25 m2 heeft een badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. De tweede slaapkamer van 18 m2 heeft een badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

  De ruime berging, die van binnen en buiten bereikbaar is, heeft efficiënte opbergkasten en een plafond voor tuinkussens en tuinvoorzieningen.

  Het geavanceerd bouwconcept met hoge isolatiegraad zorgt voor een woonklimaat dat het hele jaar aangenaam is en een akoestiek die rustgevend en ontspannend is. Fijn om naar uw favoriete muziek te luisteren.

  In de hele woning liggen plavuizen op de vloer. De vloerverwarming is per ruimte apart regelbaar, zowel ter plaatse als op afstand, zodat u in een warm huis arriveert.

  Tuin:
  De prachtige tuin is door een hoveniersbedrijf aangelegd met zijdelings vaste planten, dus weinig onderhoud. Rondom is een hoge heg met een afsluitbaar security hekwerk. De sproei-installatie zorgt op ieder gewenst moment voor voldoende water in de tuin en er zijn twee kasten waarin u heel veel spullen op kunt bergen. Aan de voorzijde van de villa is ruimte om 2 auto’s op eigen terrein te parkeren.

  Er zijn veel plekken gecreëerd waar u kunt relaxen: op de steiger aan het water, onder de veranda of in de schommelstoel.
  De eettafel met vaste BBQ onder een groot schaduwdoek nodigt uit tot lang tafelen met vrienden en familie. Om vervolgens onder de veranda op de comfortabele bank onder het genot van een drankje de dag af te sluiten, te denken aan morgen, te dromen van…

   

  Ontzorgd:
  De eigenaren aan het woord: “Onze wens was toen wij deze droomvilla en boot kochten om veel te genieten zonder zorgen. Dat is gelukt en dat gunnen wij u ook! Daarom bieden wij onze droomvilla als een All-in pakket aan. Wij heten u van harte welkom en laten u graag zien wat nog meer in dit pakket is opgenomen.”

 • Bouwjaar 2009
  Kamers 3
  Slaapkamers 2
  Woonoppervlakte 125 m2
  Perceelsoppervlakte 785 m2 eigen grond
 • Zeewolde, Harderwold Villaresort
 • HET PARK

  Vanaf de Knardijk slingert zich door het natuurgebied een oprijlaan met beukenbomen naar Harderwold Villaresort.
  Aan het eind van deze oprijlaan vindt u aan de linkerkant de toegang tot de 18-holes golfbaan en aan de rechterkant het Villaresort.

  Het villapark is ruim opgezet met grote kavels, brede water- en toegangswegen. De bouw van de laatste fase is gestart, waarin dit type niet meer voorkomt. Omdat er slechts 8 villa’s van dit type zijn, blijft het een unieke woning.

  Grenzend aan dit bijzondere resort vindt u het oeroude Harderbos met zijn bossen, moerassen, vogelrijke plassen en weidevelden met veel wanden- en fietspaden.

  De oude Hanzestad Harderwijk met een gezellig centrum, waar jaarlijkse veel festiviteiten plaatsvinden, en talrijke restaurants, ligt op een paar autominuten van Harderwold.

  WATERSPORT
  Vanaf uw eigen aanlegsteiger vertrekt u in uw eigen boot om het Veluwemeer met zijn eilanden en aanlegplaatsen te ontdekken. U kunt natuurlijk ook korte of lange tochten maken in de polder.

  GOLF
  Lopend vanuit uw huis naar de golfbaan: hoe luxe wilt u het hebben. De 18 holes A-status baan is zowel voor de beginnende als voor de gevorderde golfer een enorme uitdaging. Ook de gezellige Brasserie is een uitdaging!
  De eigenaren van Villaresort Harderwold spelen 1x per maand op zaterdagmiddag hun eigen wedstrijd. De niet-golfers kunnen na afloop gezellig aanschuiven voor de borrel.

  VERHUUR
  Veel eigenaren hebben een villa gekocht voor eigen gebruik, maar ook als investering voor de verhuur is dit een interessante optie.
  De verhuur op Villapark Harderwold wordt verzorgd door Roompot Vakanties.

   

 • Download Zeewolde323-2018.pdf

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meldt u dan aan voor  Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvangt u dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Download gratis het eBook

Je weet niet waar en hoe je moet beginnen met je zoektocht naar het ideale vakantiehuis?
Met dit eBook ga je stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!