Appelscha, Roegte 17

Adres: Buitenplaats De Hildenberg
Vraagprijs: € 249.000 k.k.

 • SOMS KOMEN DROMEN UIT...

  Droom je van een vakantiehuis met een golfbaan voor de deur en het Drents Friese Wold als je achtertuin? Stop met dromen, kom kijken naar deze recreatievilla en maak je dromen waar.

  Deze recreatievilla is met zijn vierkante vorm een afgeleide van de stolpboerderij.
  Bood de stolpboerderij vroeger onderdak aan het hele boerenbedrijf, aan mensen, dieren en oogst, bij deze villa vind je alle comfort en luxe onder één dak: 
  Op de begane grond de sfeervolle woonkamer die uitkijkt op de tuin, grenzend aan het bos, de moderne keuken, een slimme bergruimte onder de trap, de masterbedroom, der badkamer met luxe douchecabine, wirlpool en sauna.
  De inpandige berging met wasmachine, wasdroger, koel-vriescombinatie en magnetron is zowel van binnen als van buiten bereikbaar.

  De twee slaapkamers op de verdieping zijn identiek en de tweede badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. In de berging staat een zonnebank,
  voor het geval de échte zon het laat afweten. 

  De kavel meet ruim 800 m2, de diepe tuin grenst aan de bosrand en naast de tuin is een fiets-/wandelpad, dat rechtstreeks naar het Drents Friese Wold leidt.

  Wil je de villa een keer een weekend, midweek of week huren, kijk dan op www.villadehildenberg.nl

 • Kamers 4
  Slaapkamers 3
  Woonoppervlakte 100 m2
  Perceelsoppevlakte 808 m2
 • Appelscha, Roegte 17 Appelscha, Roegte 17
 • BUITENPLAATS DE HILDENBERG

  Buitenplaats De Hildenberg is een recreatiepark naast het Nationaal Park Drents-Friese Wold en dichtbij Appelscha. Een 9 holes golfbaan slingert zich door het recreatiepark en biedt zowel beginnende als gevorderde golfspelers voldoende uitdaging. De vrijstaande villa’s zijn onderverdeeld in 6 typen. Alle woningen zijn berekend op een comfortabel verblijf van 6 personen. In het restaurant, tevens clubhuis van Golfclub De Hildenberg, kunt u terecht voor een goedverzorgde lunch en diner. Ook voor een kopje koffie of een drankje bent u van harte welkom.  

  De parkkosten op Buitenplaats De Hildenberg zijn verrassend laag!

  VERHUUR

  Op Buitenplaats De Hildenberg is verhuur van uw recreatiewoning mogelijk, maar niet verplicht. De verhuur op Buitenplaats de Hildenberg wordt verzorgd door Roompot Vakanties. Naast een uitgebreide presentatie op de website van Roompot Vakanties heeft het park ook een eigen verhuurwebsite.

  Deze woning is ook rechtstreeks via de eigenaar te huur: www.villadehildenberg.nl

 • Download 2016-brochureRoegte17.pdf

Op de kaart

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meldt u dan aan voor  Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 14 dagen ontvangt u dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.


BuitenLeven Recreatiemakelaar | info@uw-buitenleven.nl | 06-55 77 77 81 | Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo
Copyright © 2017 BuitenLeven Recreatiemakelaar. Alle rechten voorbehouden.
×

Download het gratis eBook

Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen! 

Download het gratis eBook

Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!