Appelscha, Roegte 10

Adres: Buitenplaats De Hildenberg
Vraagprijs: € 199.000 k.k.

 • EEN EIGEN HUIS, EEN PLEK ONDER DE ZON...

  Je eigen vakantiewoning, een eigen plek waar je heerlijk tot rust komt, ver weg van al het lawaai en de hectiek van de stad?

  Heerlijk ontspannen in de woonkamer met open keuken van ruim 32m2, of lekker bijslapen in de slaapkamer op de begane grond, een uurtje badderen in het ligbad. Of relaxt een balletje slaan op de golfbaan… Deze recreatiewoning biedt veel mogelijkheden:

  Deze vakantiewoning is verlengd, waardoor je een grotere woonkamer hebt, dan vergelijkbare woningen. De openslaande deuren leiden naar de tuin aan de achterzijde. Naast de keuken leiden nog eens twee openslaande deuren naar het terras aan de zijkant.

  Op de verdieping zijn twee slaapkamers over de volle breedte van het huis ingericht. Die kun je rustig royaal noemen met een vloeroppervlakte van resp. 25 en 20 m2. De tweede badkamer heeft een douche, tweede toilet en wastafel. Een grote bergkast maakt de verdieping compleet.

  Naast de voordeur zit de deur naar de berging met wasmachineaansluiting, die ook van binnenuit te bereiken is. Er is genoeg ruimte voor golftassen en fietsen.

  De tuin ligt op het westen, van de golfbaan gescheiden door struiken en bomen. In de tuin heb je maar liefst keuze uit 3 terrassen. Je kunt dus de hele dag in de zon zitten, maar ook een schaduwplekje opzoeken als je wilt. De totale kavel heeft een oppervlakte van 578 m2.

 • Kamers 4
  Slaapkamers 3
  Woonoppervlakte 105 m2
  Perceelsoppevlakte 578 m2

   

   

   

 • Appelscha, Roegte 10 Recreatiewoning Roegte 10, Appelscha
 • BUITENPLAATS DE HILDENBERG

  Buitenplaats De Hildenberg is een recreatiepark naast het Nationaal Park Drents-Friese Wold en dichtbij Appelscha. Een 9 holes golfbaan slingert zich door het recreatiepark en biedt zowel beginnende als gevorderde golfspelers voldoende uitdaging. De vrijstaande villa’s zijn onderverdeeld in 6 typen. Alle woningen zijn berekend op een comfortabel verblijf van 6 personen. In het restaurant, tevens clubhuis van Golfclub De Hildenberg, kunt u terecht voor een goedverzorgde lunch en diner. Ook voor een kopje koffie of een drankje bent u van harte welkom.  

  De parkkosten op Buitenplaats De Hildenberg zijn verrassend laag!

  VERHUUR

  Op Buitenplaats De Hildenberg is verhuur van uw recreatiewoning mogelijk, maar niet verplicht. De verhuur op Buitenplaats de Hildenberg wordt verzorgd door Roompot Vakanties. Naast een uitgebreide presentatie op de website van Roompot Vakanties heeft het park ook een eigen verhuurwebsite.

 • Download brochure-Roegte-10-2016.pdf

Op de kaart

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meldt u dan aan voor  Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 14 dagen ontvangt u dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.


BuitenLeven Recreatiemakelaar | info@uw-buitenleven.nl | 06-55 77 77 81 | Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo
Copyright © 2017 BuitenLeven Recreatiemakelaar. Alle rechten voorbehouden.
×

Download het gratis eBook

Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen! 

Download het gratis eBook

Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!