Oud Gastel, Park de Nieuwe Riet - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Oud Gastel, Park de Nieuwe Riet

Adres: Noordhoeksestraat 3a, 4751 TM Oud Gastel
Vraagprijs: € 49.500 inclusief BTW

 • CABANA-ECO: VAKANTIEHUIS VOOR 2 PERSONEN

  We bieden op Park de Nieuwe Riet in Oud Gastel een geheel nieuwe vorm van recreëren:  de Cabana-Eco, een vakantiehuis voor 2 personen, speciaal ontworpen voor dit park. De trend kan dan wel zijn dat je met de hele familie (opa, oma, kinderen en kleinkinderen) vakantie gaat vieren, hoe leuk is het om lekker met z’n tweetjes te relaxen? En dat kan hier uitstekend: Park de Nieuwe Riet is een kleine 40+ camping waarbij de kernwaarden zijn: kindvrij, hondvriendelijk, gastvrij, gemoedelijk en natuurvriendelijk.

  Aan de rand van het park komen 12 Cabanas-Eco, ze worden geplaatst op percelen van ongeveer 300 m2 die je per jaar huurt. Elk perceel is afgezet met een hek, waar beplanting tegenaan groeit. Over een paar jaar zie je het hek niet meer, maar je hond kan wel lekker veilig in de tuin vertoeven. Eén Cabana-Eco staat er al. De eigenaren stellen hem graag ter beschikking als modelwoning voor belangstellenden, hoe meer kijkers, hoe groter de kans dat ze snel buren krijgen!

  De Cabana-Eco heeft een afmeting van 7 x 3,5 meter. Een soort Tiny House zou je kunnen zeggen, als je dan toch moderne termen wilt gebruiken. De Cabana is zo slim ingedeeld dat je op deze bijna 25 m2 alles hebt: woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en berging. Het kan echt! En dan is er ook nog niet bezuinigd op luxe: de badkamer heeft een toilet, douchecabine en wastafelmeubel. In de keuken vind je een smartinductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De Cabana wordt verwarmd door electrische radiatoren. De grote glaspuien van plafond tot vloer geven veel lichtinval in de woonkamer en versterken het gevoel dat je buiten naar binnen haalt. En vind je 7 x 3,5 net iets te klein? De Cabana-Eco kan verlengdworden naar 8 meter of je kiest voor een Cabana-Duo van 7 x 7 meter.

  De Cabana-Eco heet niet voor niets zo: ze worden gebouwd van duurzame, onderhoudsarme materialen, een sedum-dak en ze zijn uitstekend geïsoleerd, dus zomer en winter te gebruiken. Echt een bijzonder project : Heel leuk om dit te mogen verkopen!

 • Bouwjaar 2018
  Kamers 2
  Slaapkamers 1
  Woonoppervlakte 25 m2
  Perceelsoppervlakte ca. 300 m2 huurgrond
 • Oud Gastel, Park de Nieuwe Riet
 • Camping Park "De Nieuwe Riet"

  ligt op een voormalig boerenerf bij Oudenbosch (Gemeente Halderberge) in het Bourgondisch West-Brabant. Er zijn 23 ruime privé kampeerplaatsen. Het park richt zich op volwassen recreanten zonder kinderen die graag genieten van rust, ruimte, privacy, natuur en ontspanning. Camping Park "De Nieuwe Riet' is het hele jaar open. In de directe omgeving kunt u wandelen (met uw hond), fietsen naar gezellige terrasjes in de omliggende dorpen, winkelen, evenementen of musea bezoeken en streekproducten proeven. Een paradijsje dat snel het rustige gevoel van vakantie en een thuis geeft.

  Aan de rand van het park wordt een nieuwe vorm van recreëren aangeboden: de Cabana-Eco, een vakantiehuis voor 2 personen, speciaal ontworpen voor dit park.

 • Download Brochure-Cabana-Eco.compressed.pdf

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!