Oostmahorn 31-14, Anjum - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Oostmahorn 31-14, Anjum

Adres: Oostmahorn 31-14, 9133 DT Anjum
Vraagprijs: verkocht

 • KNUS VAKANTIEHUIS AAN HET LAUWERSMEER!

  Dit vakantiehuis staat direct aan het Lauwersmeer. Vanaf de steiger stap je ’s ochtends het water in voor een frisse start van de dag. Of ga je liever met een bootje het water op? Ook dat kan, want het huis staat niet op een park maar bij de jachthaven. Ideaal als je watersportliefhebber bent: in 2 minuten ben je bij je boot en kun je het water op.
  Je kunt ook op je grote terras van het water en de zon genieten. Een deel is overdekt, zodat je zelfs buiten kunt zitten als het regent!

  Het is een huis met veel lichtinval. De openslaande deuren in de keuken en de grote glaspartijen in de woonkamer geven de zon vrij spel in deze woning. En op minder zonnige dagen zorgt de pelletkachel voor een aangename warmte. De aanwezige bordspellen, dvd's en cd's zorgen ervoor dat je je niet hoeft te vervelen.
  Onder de trap is een slimme kast gemaakt, waar je veel spullen kwijt kunt.
  De keuken is van alle gemakken voorzien: een inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koelkast en vaatwasser. De keuken wordt verwarmd door een infrarood paneel onder het raam.

  Vanuit de keuken bereik je de badkamer en de trap naar boven. De woning telt twee slaapkamers, allebei met fenomenaal uitzicht op het water. Er is ook nog een grote overloop met veel bergruimte. Je zou hier zelfs nog een badkamer kunnen maken.

  Voor fietsen en tuinkussens is er een berging die van buiten af bereikbaar is.

   

 • Bouwjaar 1995
  Kamers 3
  Slaapkamers 2
  Woonoppervlakte 80 m2
  Kaveloppervlakte 341 m2
  Bijzonderheden aan het Lauwersmeer
    niet op een vakantiepark
     de woning is geheel gasloos
 • Oostmahorn 31-14, Anjum Oostmahorn 31-14, Anjum
 • Jachthaven Lauwersmeer ligt midden in het Lauwersmeer. De natuur is hier zo bijzonder dat het gebied is aangewezen als Nationaal Park.

  Het Nationaal Park Lauwersmeer is door de International Dark Sky Association (IDA) officieel uitgeroepen tot Dark Sky Park. Een Dark Sky Park is een gebied waar het donker is, waar de duisternis behouden blijft en waar bezoekers 's nachts welkom zijn om die duisternis te beleven en de sterrenhemel te zien. De benoeming voor het Lauwersmeer is bijzonder, omdat Nederland één van de landen is met de meeste lichtvervuiling ter wereld.

   

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!