Norg, Oosterduinen - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Norg, Oosterduinen

Adres: Oosterduinen A 64, 9331 WB Norg
Vraagprijs: € 67.000 k.k.

 • Houten vakantiehuisje in de Oosterduinen in Norg

  Midden in het bos, op 480 m2 eigen grond, staat dit schattige vakantiehuisje. Je komt in de keuken binnen en loopt door naar de woonkamer van 16 m2. Dat lijkt niet zo groot, maar door het hoge balkenplafond heb je geen opgesloten gevoel. Vanuit de woonkamer is ook een deur naar buiten. De twee slaapkamers grenzen aan de woonkamer. Naast de keuken zit een bergruimte en de badkamer met  douchecabine, wastafel en toilet. De woning wordt verwarmd door een  gaskachel.

  Aan het huis zit een berging, die vanaf buiten bereikbaar is. In de tuin staat een tuinhuis, handig voor bijvoorbeeld de fietsen en tuinmeubilair. De auto staat droog onder de carport.

  En in de tuin staat een kunstwerk. Hoe bijzonder is dat? 
  De titel van het kunstwerk is ‘Private planets’: Recreatie huisjes met elk zijn/haar privé. De verscheidenheid aan huisjes in recreatiegebied De Oosterduinen wordt uitgebeeld in 20 werken. De hoogte verschillen van de Oosterduinen zijn verbeeld in de sokkels van verschillende afmetingen.

   

 • Bouwjaar 1960
  Kamers 3
  Slaapkamers 2
  Woonoppervlakte 38 m2
  Perceelsoppervlakte 480 m2 eigen grond
 • Recreatiegebied De Oosterduinen is ontstaan omstreeks 1930. De Oosterduinen vormen onderdeel van de bossen bij Norg en onderdeel van de Ecologische Hoofdstructuur. Er staan meer dan 400 recreatiewoningen in de Oosterduinen. In de Oosterduinen is een actieve Vereniging van Eigenaren, die de belangen behartigt van eigenaren van zomer-, vakantie- andere huizen in het algemeen en met betrekking tot de verblijfsrecreatie in het bijzonder. Meer informatie: www.oosterduinen.nl

   

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!