Waterpark De Bloemert, Midlaren - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Waterpark De Bloemert, Midlaren

Adres: De Bloemert 1-15, 9475 TG Midlaren
Vraagprijs: € 129.000 k.k. inclusief inventaris

 • HEERLIJK VAKANTIEHUIS AAN HET ZUIDLAARDERMEER

  In Noord Drenthe, niet ver van Groningen en Assen vind je Waterpark De Bloemert. Een vakantiepark met als middelpunt de jachthaven met paviljoen. Liefhebbers van watersport kunnen hier hun hart ophalen. Met een zeilschool en jachthaven kun je dit met recht een waterpark noemen. Maar ook de omgeving is de moeite van het verkennen waard.

  Deze geschakelde vakantiewoning kijkt uit over water. Nog net niet het Zuidlaardermeer, maar daar kun je vanuit je tuin wel met een bootje of een supplank komen. Een heerlijk plekje om tot rust te komen.

  De woningen zijn zo slim geschakeld dat de terrassen niet aan elkaar grenzen.
  De woning is in de jaren 70 gebouwd en in 2019 helemaal gerenoveerd, waardoor het huis voldoet aan de eisen van deze tijd.

  Vanuit de hal bereik je de woonkamer met veel glas, dus veel lichtinval. Het hoge plafond werkt mee aan het ruimtelijk gevoel. De aansluitende keuken is van alle gemakken voorzien: kookplaat, afzuigkap, afwasmachine, magnetron en koelkast met vriesvak. De eettafel biedt ruimte aan 6 personen. Lekker met z’n allen tafelen, borrelen, krantje lezen of spelletjes doen.
  Openslaande deuren leiden naar het terras op het westen waar je met goed gezelschap en een goed glas tot ’s avonds laat heerlijk kunt zitten.
  Vanaf de zijkant van het huis kijk je uit over het water. Een heerlijk rustgevende plekje om de dag te starten met een kopje koffie.
  Eén van de slaapkamers vind je op de begane grond met een openslaande deur naar buiten.
  Ook de badkamer met douche, bad en wastafelmeubel is op de begane grond.
  De trap in de woonkamer leidt naar de 2 slaapkamers op de verdieping  Op beide slaapkamers staan 2 éénpersoonsbedden.
  In de aangebouwde schuur (mét stopcontact) is ruimte genoeg voor fietsen en tuinmeubilair.

  P.s. nr. 16 is ook te koop! De indeling en inrichting is exact gelijk aan nr. 15. De vraagprijs is ook € 129.000 k.k. inclusief inventaris.

  Mogelijkheden eigen gebruik recreatiewoning De Bloemert

  Op Landal De Bloemert heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van uw recreatiewoning, mits de woning nog niet geboekt is door een gast. De minimum verblijfsduur is drie dagen. Voor de schoonmaak van de woning wordt per wissel € 45,00 in rekening gebracht.

  De gemeente Zuidlaren wenst een zo groot mogelijke doorstroming van huurders van bungalows op het park. Derhalve is het volgende kettingbeding in de akte van levering opgenomen.

  • het is de eigenaar niet toegestaan de bungalow te bewonen of te (doen) verhuren aan dezelfde huurder voor een aaneengesloten periode langer dan zes weken;
  • het is de eigenaar niet toegestaan de bungalow na het einde van een gebruiksperiode gedurende een periode van drie weken wederom te bewonen of aan dezelfde huurder te (doen) verhuren;
  • het is de eigenaar niet toegestaan de bungalow te bewonen of de bungalow te (doen) verhuren aan een huurder indien hij casu quo de huurder in een tijdvak van één jaar de bungalow reeds drie periodes van ten hoogste zes aaneengesloten weken heeft bewoond casu quo gehuurd.
 • Bouwjaar jaren '70
  Kamers 4
  Slaapkamers 3, waarvan 1 op begane grond
  Woonoppervlakte 75 m2
  Bijzonderheden in 2019 gerenoveerd
    stenen woning met isolatie en houten gevelbekleding
 • Waterpark De Bloemert, Midlaren Waterpark De Bloemert, Midlaren
 • WATERPARK DE BLOEMERT, MIDLAREN

  Rondom de Jachthaven is Waterpark De Bloemert ontstaan. Er zijn 72 woningen aan het water en 60 bungalows een een bosrijke omgeving.

  Niet alleen de natuurliefhebbers en de watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Het Zuidlaardermeer is echt voor iedereen! Voor wandelaars en fietsers. Rond het meer zijn verschillende fiets- en wandelroutes, maar het “rondje Zuidlaardermeer” moet je gefietst hebben. Je kunt met het zelfbedieningsfietspontje van het Groninger Landschap het Drentse Diep oversteken. Tevens kun je dan een bezoek brengen aan molenmuseum “de Wachter”, het Sprookjeshof of rondkijken in één van de omliggende esdorpen of veenkoloniale dorpen.

  Het gezellige restaurant is het hart van Paviljoen de Bloemert. In de zomer is het heerlijk toeven op het terras met het mooiste uitzicht aan het Zuidlaardermeer!
  Op het park bevinden zich nog een zeilschool, een tennisbaan, midgetgolf en fietsverhuur. Je hoeft je hier dus niet te vervelen.

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!