Markelo, Finspark Herikerberg - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Markelo, Finspark Herikerberg

Adres: Driebelterweg 2-33, 7475 NA Markelo
Vraagprijs: € 95.000 k.k.

 • HOUTEN VAKANTIEHUIS IN TWENTE

  Je waant je in het buitenland als je in deze woning bent: Dit houten huis ademt een Scandinavische sfeer. En toch is het in Nederland. Op nog geen 2 uur rijden van de Randstad. De woorden rust en ruimte hebben hier nog betekenis: Je kunt de stilte bijna horen.

  En gecombineerd met de Twentse gemoedelijkheid maakt dit écht een stekje, waar je even lekker kunt bijtanken.

  Het hout zorgt voor een goede isolatie: Heerlijk koel in de zomer en lekker warm in de winter. De vloerverwarming in het hele huis draagt daar ook aan bij. Comfortabel ingericht voor 6 personen is dit een buitenkans die je niet mag laten schieten: De woonkamer nodigt uit tot gezellig samenzijn. De open keuken is van alle gemakken voorzien en de 3 slaapkamers bieden plaats aan 6 personen. In de badkamer vind je een douche en een bubbelbad. In de berging zijn aansluitingen voor een wasmachine en wasdroger. Op het grote overdekte terras kun je zelfs zitten als het regent!

  Deze bungalow staat op ca. 350 meter eigen grond.

 • Kamers 4
  Slaapkamers 3
  Woonoppervlakte 80 m2
  Perceelsoppervlakte ca. 350 m2 eigen grond
 • Markelo, Finspark Herikerberg
 • HET PARK

  Finspark Herikerberg is een klein park aan de voet van de berg naast een bos. De woningen staan achter een rij eikenbomen, die als een natuurlijke geluidswal fungeert. 

  Voor de kleintjes is er een verrassende speeltuin. En wil je een dagje wellness? Dat kan: op het park is een sauna met privé tuin. Of wat dacht je van een avondje Grill Kentura? Dat is barbecueën in de winter! In dit Fins grillhuisje kun je met 12 personen genieten van het vlees, de warmte en elkaar. Een unieke ervaring!

  Op enkele plaatsen op het park zijn parkeerplaatsen aangelegd. 

 • Download Markelo_Brochure.pdf

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!