Buitenplaats De Marke van Ruinen, Ruinen - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Buitenplaats De Marke van Ruinen, Ruinen

Adres: Gijsselterweg 30-9, 7963 PE Ruinen
Vraagprijs: € 178.500 k.k. inclusief inventaris

 • COMFORTABELE VAKANTIEWONING HET GROEN

  Ben je op zoek naar een vakantiewoning omdat je graag wakker wordt met vogelgeluiden? Ben je op op zoek naar stilte, wil je genieten van de natuur, maak je graag mooie fietstochten, zoek je een rustplek om een boek te schrijven, zoek je een plek om te onthaasten of komt je graag herboren thuis na een weekend ‘in het bos’ ?

  Zoek niet verder: Kijk eens naar dit charmante vakantiehuis in Drenthe, dat uitnodigt tot veel en vaak genieten: niets hoeft, veel mag. De kavel meet maar liefst 1297 m, De woning staat op Buitenplaats De Marke van Ruinen, een park zonder voorzieningen., dus gegarandeerd rustig.

  De woning heeft geen verdieping, dus alle functies zijn comfortabel op de begane grond: De woonkamer met open keuken is gezellig ingericht. Openslaande deuren leiden naar het terras. Een heerlijk plekje voor een lekker ontbijt ’s ochtends, om te genieten van de zon of lekker relaxen onder de parasol.
  Er zijn twee slaapkamers. De badkamer heeft een douche en wastafel.
  De aangebouwde schuur biedt volop ruimte aan tuinmeubelen en fietsen. Er is stroom, dus de elektrische fietsen opladen, is een fluitje van een cent.

  Deze woning is ook interessant als belegging. De verhuurmogelijkheden zijn uitstekend.

 • Kamers 3
  Slaapkamers 2
  Woonoppervlakte 55 m2
  Extra  aangebouwde schuur
    parkeerplaats op eigen terrein
  Kaveloppervlakte ca. 1297 m2 eigen grond
  De woning is in 2009 geheel gerenoveerd.
  De woning is in 2018 buiten en binnen helemaal geschilderd.
  Bouwjaar CV-ketel     2009
 • Buitenplaats De Marke van Ruinen, Ruinen
 • BUITENPLAATS DE MARKE VAN RUINEN

  De woningen van Buitenplaats De Marke van Ruinen staan midden in boswachterij Ruinen, een uitgestrekt waterrijk natuurgebied vol heidevelden en bossen. Dit vakantiepark is zeer geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. Trek eropuit en verken de boswachterij, Nationaal Park Dwingelderveld en Nationaal Park Weerribben-Wieden te voet of per fiets. Cultuurliefhebbers mogen een bezoek aan het prachtige Drents Museum in Assen en uitstapje naar waterdorp Giethoorn zeker niet missen.

  Op Buitenplaats de Marke van Ruinen is het mogelijk om je recreatiewoning te verhuren. Roompot Vakanties verzorgt de verhuur.

 • Download brochure_Marke_van_Ruinen_9.pdf

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!