Ees, Land van Bartje - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Ees, Land van Bartje

Adres: Buinerweg 8-538, 9536 PG Ees
Vraagprijs: € 249.000 k.k.

 • TOPINVESTERING OP TOPLOCATIE

  Als je wilt investeren in een vakantiewoning is dit een unieke kans: wij denken dat het een topinvestering op een toplocatie is:

  Topinvestering omdat deze woning bijna het gehele jaar volgeboekt is, omdat er nieuw meubilair in staat, omdat er dit jaar nog een nieuwe keuken in komt, omdat deze woning helemaal up-to-date is, omdat je er met 8 personen kunt logeren, omdat er 2 badkamers zijn, omdat er een sauna in zit, omdat er een heerlijke tuin bij zit, omdat je er zelf ook nog een paar weken kunt logeren met je familie, omdat….vul maar in.

  Toplocatie omdat dit huis vlakbij de centrumvoorzieningen ligt, omdat er vaak met voorkeur geboekt wordt, omdat er veel terugkerende huurders zijn, omdat het Land van Bartje een fantastisch vakantiepark is, omdat Ees midden in Drenthe ligt.

  Kortom dit is een kans die je niet mag laten liggen! Een overzicht van kosten en opbrengsten verstrekken wij graag.

  Deze rietgedekte boerderij is ingericht voor 8 personen: een riante woonkamer met openslaande deuren naar het terras en de tuin, een keuken die van alle gemakken voorzien is, een ruime berging die van binnen en buiten bereikbaar is, een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping vind je 3 slaapkamers en de tweede badkamer met sauna en zonnebank.

  Op je eigen terrein is plek voor 2 auto’s.
  De kavel is ruim 700 m2.

 • Bouwjaar 2004
  Kamers 5
  Slaapkamers 4
  Woonoppervlakte 120 m2
  Perceelsoppervlakte ca. 708 m2 eigen grond
 • Ees, Land van Bartje Ees, Land van Bartje
 • HET LAND VAN BARTJE

  Op Landal Het Land van Bartje is zoveel te beleven. Een ritje op de pony, knutselen bij Bollo, een plons in het zwembad of stap op de mountainbike of fiets en maak een prachtige tocht door de Drentse bossen.

  Samen plezier maken, daar draait het om. Een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld, kliederen op de waterspeelplaats en jumpen op de airtrampoline. De kids beleven eindeloze pret in Bartje’s Boerderij met binnen- en buitenspeelplaats en spelen een potje tafelvoetbal of midgetgolf.

  De onbezorgde vakantie is begonnen. Bollo heet iedereen welkom. De allerkleinsten vermaken zich in de Bollo Club met koekjes bakken en knutselen, de grotere kids spelen in de speeltuin met water en vermaken zich in de interactieve speelruimte. Tijd voor elkaar en samen genieten van elk moment!

  Bij Landal Het Land van Bartje kun je bijzondere ontdekkingstochten in de natuur van de Hondsrug beleven met ‘Bartje’s Deux Chevaux’: een authentieke paardentram. Leer op een leuke manier de geschiedenis van Bartje en de omgeving kennen.

  De kids beleven onvergetelijke momenten met de pony’s. Een tochtje met de ponykar over het park, een huifkartocht in de bossen of allerlei kunstjes leren op de pony tijdens een voltige les. Voor de kids zonder ervaring is er ponyrijles waarbij ze de basis van het ponyrijden leren.

  Op Landal Het Land van Bartje is het hele jaar door van alles te doen en te beleven. Het Fun & Entertainment-team zorgt voor een onvergetelijke vakantie.

 • Download 2019_brochure_Land_van_Bartje_538.pdf

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!