Resort Reestervallei, IJhorst - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Resort Reestervallei, IJhorst

Adres: Veldhuisweg 4-100, 7955 PP IJhorst
Vraagprijs: €105.000 k.k. inclusief inventaris

 • HEERLIJK RELAXEN IN HET REESTDAL

  Dit mooie chalet staat op Resort Reestervallei op de grens van Drenthe en Overijssel. Je pakt hier het beste van 2 werelden mee. Aan de ene kant Nationaal Park De Weerribben Wieden en aan de andere kant het bijzondere landschap van het Reestdal met zijn geheel eigen karakter.

  Genoeg te doen en te zien in de omgeving dus, maar bij slecht weer is een verblijf in dit chalet ook zeker geen straf; De woonkamer is smaakvol ingericht voor 4 personen. Ramen van plafond tot vloer geven veel lichtinval.

  Via een schuifpui kom je op het terras en in de tuin. Aan de waterkant is ook nog een terras, waar je heerlijk kunt zitten. De tuin ligt op het zuidwesten, dus je kunt tot laat van de zon genieten.

  Als je bij binnenkomst linksaf gaat, kom je in de keuken, modern en met alle luxe die je van zo’n chalet mag verwachten. De masterbedroom heeft een ingebouwde kledingkast en in de badkamer vind je een wastafel, douche en toilet.

  Een uitgelezen plek om heerlijk te relaxen en herboren thuis te komen!

 • Bouwjaar 2015
  Kamers 3
  Slaapkamers 2
  Woonoppervlakte 50
  Perceelsoppervlakte ca. 369 m2 eigen grond
 • Resort Reestervallei, IJhorst
 • RESORT REESTERVALLEI

  Op de grens van Drenthe en Overijssel vind je Resort Reestervallei.

  Het is een klein park, geschikt voor mensen die van rust, fietsen en wandelen houden. Het park ligt in een bijzondere omgeving, want het Reestdal is een eeuwenoud beekdal met een heel eigen karakter.

  Op het park vind je een tennisbaan, midgetgolfbaan, openlucht zwembad, een dierenweide en restaurant. Dus heb je een dagje geen zin om er op uit te trekken, dan kun je hier ook lekker relaxen.

 • Download Reestervallei_100_brochure.pdf

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!