Hoge Hexel, Hexelseweg 80-6

Adres: Hexelseweg 80-6
Vraagprijs: € 98.500 k.k.

 • CHARMANT VAKANTIEHUIS IN TWENTE

  Voor iedereen die graag wakker wordt met vogelgeluiden, die op zoek is naar stilte, die wil genieten van de natuur, die graag mooie fietstochten maakt, die een prikkelarme omgeving zoekt, die geen vakantiehuis op een park wil, die een rustplek zoekt om een boek te schrijven, die een plek zoekt om te onthaasten, die graag na een weekend ‘in het bos’ herboren thuis komt, die soms geen sociale verplichtingen wil of die geen standaard dertien-in-een-dozijn-huis wil.

  Zoek niet verder: Kijk eens naar dit charmante vakantiehuis in Twente, dat uitnodigt tot veel en vaak genieten: niets hoeft, veel mag. Hoewel de woning officieel staat op Recreatiepark De Tolplas, maakt het niet echt deel uit van het park en hoef je ook geen parkkosten te betalen. Je kunt wel gebruik maken van de Tolplas om te vissen, surfen of zwemmen en in het restaurant ben je welkom voor een hapje en een drankje.

  In de woonkamer kijk je tot in de nok van het huis: dat geeft een mooi ruimtelijk effect! De halfopen keuken is ruim met veel kastjes. Een nieuw aanrechtblad geeft de keuken direct een moderne uitstraling. Naast achteringang ga je met een paar treetjes naar beneden, naar de bergruimte. Hier staan ook wasmachine en wasdroger. Verder is er nog genoeg plek om spullen kwijt te kunnen. Door de handige schuifdeur ontstaat er geen ruimteverlies. Een slaapkamer kijkt ook tot de nok van het huis. Het dakraam geeft een bijzondere lichtinval. De tweede slaapkamer is handig ingedeeld: onder de hoogslaper kun je nog een bed kwijt, of een bureau of je je yogamatje, of je schilderspullen of je maakt er een kinderspeelkamer van. Bedenkt het maar. De badkamer is eenvoudig, maar functioneel.

  En dan de buitenruimte: een lekker terras met kachel, dat vanuit de woonkamer bereikbaar is. Het terras aan de keukenkant nodigt ook uit tot lang zitten. Je hebt dan uitzicht op de schuur, het tuinhuis en de carport, die je ook als veranda kunt gebruiken. Bij een zomers buitje, kun je toch lekker buiten zitten (of barbecueën). De parkeerplaats voor twee auto’s ligt mooi uit het zicht.

 • Bouwjaar 1973
  Kamers 3
  Slaapkamers 2
  Woonoppervlakte 75 m2
  Perceelsoppervlakte 614 m2

Op de kaart

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meldt u dan aan voor  Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 14 dagen ontvangt u dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.


BuitenLeven Recreatiemakelaar | info@uw-buitenleven.nl | 06-55 77 77 81 | Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo
Copyright © 2017 BuitenLeven Recreatiemakelaar. Alle rechten voorbehouden.
×

Download het gratis eBook

Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen! 

Download het gratis eBook

Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!