Recreatiewoning Gruun 21, Appelscha - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Appelscha, Buitenplaats De Hildenberg

Adres: Gruun 21, 8426 NA Appelscha
Vraagprijs: € 325.000 k.k.inclusief inventaris

 • RECREATIEVILLA XL (EXTRA LUXE) MET GARAGE

  Deze recreatiewoning mag met recht een villa genoemd worden. De woning heeft vele extra’s die uw verblijf veraangenamen: Als de zon zich van zijn beste kant laat zien, zorgt de airco voor een aangenaam binnenklimaat. De draaibare luiken houden in de winter de kou buiten; de gaskachel en vloerverwarming verhogen dat lekkere winterse binnengevoel.

  Vanuit de woonkamer met open keuken loopt u via de openslaande deuren het grote terras op. Door de schutting tussen de woning en de garage kun je er lekker beschut zitten.

  De slaapkamer op de begane grond geeft ook direct toegang tot het terras. In de badkamer, die grenst aan de slaapkamer, sta je nooit met koude voeten. Ook hier is vloerverwarming aangebracht.

  De deur naast de voordeur geeft toegang tot de berging, waar een wasmachine, wasdroger en diepvries geplaatst zijn..

  Op de verdieping zijn 2 grote bergkasten, een badkamer met vloerverwarming, die door de dakkapel licht en ruim is, 2 grote slaapkamers over de volle breedte van het huis.

  De garage is groot genoeg voor een auto, fietsen en veel spullen, omdat er ook nog een zolder op zit! Een verplaatsbare trap geeft toegang tot de zolder.

  De tuin grenst aan de fairway van hole 8 en heeft een oppervlakte van ca. 715 m2.

 • Kamers 4
  Slaapkamers 3
  Woonoppervlakte 122 m2
  Perceelsoppevlakte 713 m2 eigen grond
 • Appelscha, Buitenplaats De Hildenberg Appelscha, Buitenplaats De Hildenberg Appelscha, Buitenplaats De Hildenberg Appelscha, Buitenplaats De Hildenberg
 • Recreatiewoning Gruun 21, Appelscha

  RECREATIEVILLA XL (extra luxe) MET GARAGE. Deze recreatiewoning mag met recht een villa genoemd worden. De woning heeft vele extra’s die uw verblijf veraangenamen: Als de zon zich van zijn beste kant laat zien, zorgt de airco voor een aangenaam binnenklimaat. De draaibare luiken houden in de winter de kou buiten; de gaskachel en vloerverwarming verhogen dat lekkere winterse binnengevoel. http://bit.ly/OpenDag30mei

  Posted by Buitenleven Recreatiemakelaar on donderdag 14 mei 2015
 • BUITENPLAATS DE HILDENBERG

  Buitenplaats De Hildenberg is niet zomaar een vakantiepark. Er staan 120 recreatievilla's, waarvan ongeveer de helft voor eigen gebruik gekocht is. Zes verschillende woningtypen (dus geen eenheidsworst), grote kavels, veel privacy, gesitueerd tegen het Drents Friese Wold, het één na grootste natuurgebied van Nederland. Met een 9 holes golfbaan, die door het park slingert. De baan is in 2019 verlengd; er zijn 2 par 3 holes vervangen door een par 4 en een par 5, zodat de baan nu ook geschikt is voor competitie.

  Het Grand Café de Hildenberg is een luxe grand café met een ongedwongen sfeer. Vanuit de prachtige serre kijk je uit over de golfbaan van Appelscha. Grand Café de Hildenberg biedt gezelligheid en goed eten.

  Op Buitenplaats De Hildenberg hoef je geen parkkosten te betalen, omdat de wegen openbaar zijn en door de gemeente worden onderhouden.

  VERHUUR

  Op Buitenplaats De Hildenberg is verhuur van jouw recreatiewoning mogelijk, maar niet verplicht. De verhuur op Buitenplaats de Hildenberg wordt verzorgd door Roompot Vakanties. Naast een uitgebreide presentatie op de website van Roompot Vakanties heeft het park ook een eigen verhuurwebsite.

 • Download Gruun-21-brochure.pdf

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!