Appelscha, Buitenplaats De Hildenberg

Adres: Gruun 21, 8426 NA Appelscha
Vraagprijs: € 325.000 k.k.

 • RECREATIEVILLA XL (EXTRA LUXE) MET GARAGE

  Deze recreatiewoning mag met recht een villa genoemd worden. De woning heeft vele extra’s die uw verblijf veraangenamen: Als de zon zich van zijn beste kant laat zien, zorgt de airco voor een aangenaam binnenklimaat. De draaibare luiken houden in de winter de kou buiten; de gaskachel en vloerverwarming verhogen dat lekkere winterse binnengevoel.

  Vanuit de woonkamer met open keuken loopt u via de openslaande deuren het grote terras op. Door de schutting tussen de woning en de garage kun je er lekker beschut zitten.

  De slaapkamer op de begane grond geeft ook direct toegang tot het terras. In de badkamer, die grenst aan de slaapkamer, sta je nooit met koude voeten. Ook hier is vloerverwarming aangebracht.

  De deur naast de voordeur geeft toegang tot de berging, waar een wasmachine, wasdroger en diepvries geplaatst zijn..

  Op de verdieping zijn 2 grote bergkasten, een badkamer met vloerverwarming, die door de dakkapel licht en ruim is, 2 grote slaapkamers over de volle breedte van het huis.

  De garage is groot genoeg voor een auto, fietsen en veel spullen, omdat er ook nog een zolder op zit! Een verplaatsbare trap geeft toegang tot de zolder.

  De tuin grenst aan de fairway van hole 8 en heeft een oppervlakte van ca. 715 m2.

 • Kamers 4
  Slaapkamers 3
  Woonoppervlakte 122 m2
  Perceelsoppevlakte 713 m2 eigen grond
 • Appelscha, Buitenplaats De Hildenberg Appelscha, Buitenplaats De Hildenberg Appelscha, Buitenplaats De Hildenberg Appelscha, Buitenplaats De Hildenberg
 • Recreatiewoning Gruun 21, Appelscha

  RECREATIEVILLA XL (extra luxe) MET GARAGE. Deze recreatiewoning mag met recht een villa genoemd worden. De woning heeft vele extra’s die uw verblijf veraangenamen: Als de zon zich van zijn beste kant laat zien, zorgt de airco voor een aangenaam binnenklimaat. De draaibare luiken houden in de winter de kou buiten; de gaskachel en vloerverwarming verhogen dat lekkere winterse binnengevoel. http://bit.ly/OpenDag30mei

  Posted by Buitenleven Recreatiemakelaar on donderdag 14 mei 2015
 • BUITENPLAATS DE HILDENBERG

  Buitenplaats De Hildenberg is een recreatiepark naast het Nationaal Park Drents-Friese Wold en dichtbij Appelscha. Een 9 holes golfbaan slingert zich door het recreatiepark en biedt zowel beginnende als gevorderde golfspelers voldoende uitdaging. De vrijstaande villa’s zijn onderverdeeld in 6 typen. Alle woningen zijn berekend op een comfortabel verblijf van 6 personen. In het restaurant, tevens clubhuis van Golfclub De Hildenberg, kunt u terecht voor een goedverzorgde lunch en diner. Ook voor een kopje koffie of een drankje bent u van harte welkom.  

  De parkkosten op Buitenplaats De Hildenberg zijn verrassend laag!

  VERHUUR

  Op Buitenplaats De Hildenberg is verhuur van uw recreatiewoning mogelijk, maar niet verplicht. De verhuur op Buitenplaats de Hildenberg wordt verzorgd door Roompot Vakanties. Naast een uitgebreide presentatie op de website van Roompot Vakanties heeft het park ook een eigen verhuurwebsite.

 • Download 2018-brochureGruun21.pdf

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meldt u dan aan voor  Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvangt u dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Download gratis het eBook

Je weet niet waar en hoe je moet beginnen met je zoektocht naar het ideale vakantiehuis?
Met dit eBook ga je stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!