Villapark Hunzedrome, Gasselternijveen - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Villapark Hunzedrome, Gasselternijveen

Adres: Zuiderdwarsdijk, 9514 DA Gasselternijveen
Vraagprijs: vanaf € 31.040 exclusief BTW

 • Op villapark HunzeDrôme zijn er nog slechts 29 van de 63 bouwkavels beschikbaar. Wees er dus snel bij om de ideale ligging voor jouw droomvakantiehuis te kopen! Iedere kavel is klaar om bebouwd te worden.

  Alle kavels hebben een royale oppervlakte van ongeveer 500m², dit verschilt per kavel. Op de parkplattegrond, bij de parkinfo is te zien welke kavels te koop zijn.

  Met een villa van Toptotaal kies je voor jouw eigen droomvakantiehuis.

   

   

 • Villapark Hunzedrome

  Midden in Drenthe, ligt een klein villapark van hoog niveau: ‘Hunzedrome’. Het villapark bevindt zich in een heuvelachtige en bosrijke omgeving, waar je optimaal kunt genieten van de Drentse gezelligheid. Op dit gevarieerde park staan fraaie en zeer comfortabele vrijstaande villa’s, ieder met een royale eigen tuin. De villa’s staan rondom een sfeervolle waterpartij, deels direct aan het water en deels aan de bosrand. Hier kun je alleen maar puur genieten van stilte, natuur en vrijheid.

  Het park heeft geen voorzieningen, maar je kunt gebruik maken van het openluchtzwembad en het restaurant van Hunzepark, dat naast Hunzedrome ligt. En golfbaan De Semslanden is slechts een paar autominuten van het park verwijderd.

   

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!