Een, Amerika H 28

Adres: Amerika H 28, 9342 TN Een
Vraagprijs: € 188.000 k.k.inclusief inventaris

 • “ALL SEASON”- VAKANTIEHUIS OP EEN UNIEKE PLEK!

  Veel rustiger dan hier kan niet: de stilte is bijna hoorbaar en wordt alleen verstoord door het geluid van vogels. Hoe lekker wakker worden is dat?

  Dit charmante vakantiehuis nodigt uit tot veel en vaak genieten: niets hoeft, veel mag.
  In de zomer is het heerlijk toeven op het terras met uitzicht op het ven. En wordt het je te warm, dan laat je het zonnescherm zakken en heb je een heerlijke schaduwplek. Echt een plek om op mooie zomeravonden lekker lang buiten te zijn en te genieten van een goed glas en goed gezelschap.
  Ook in de herfst is het genieten geblazen. Na een heerlijke herfstwandeling maakt je het binnen gezellig en behaaglijk met de gashaard. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op het ven.
  En als eigenaar van dit huis hoop je op een strenge winter, want dan kun je op je terras je schaatsen onderbinden. Stukje klunen en dan heerlijk zwieren op het ven! 

  Het huis is comfortabel ingericht: in de woonkamer met dubbele openslaande deuren staat een gashaard, niet alleen voor extra sfeer, zeker ook voor behaaglijke warmte als aanvulling op het uitstekende luchtventilatie- en verwarmingssysteem, aangedreven door een nieuwe HR-ketel.

  De keuken is van alle gemakken voorzien en zelfs als je hier wilt werken is er een apart hoekje met bureau. Glasvezel zorgt voor een goede internetverbinding. In de berging, die van binnen en buiten te bereiken is, kun je met gemak tuinmeubels en fietsen kwijt. Er staat ook nog een extra koelkast.

  Op de verdieping zijn 3 slaapkamers: de masterbedroom met uitzicht op het ven en 2 kleinere kamers. Als je wilt, kunnen deze kamers samengevoegd worden tot één grotere. In de badkamer een ligbad met douche en wastafel.

  In dit in alle opzichten volwaardige huis beschik je over zeer veel faciliteiten, waarmee je in alle seizoenen kunt optimaal genieten van de weldadige rust van Drenthe!

  Ook als investering voor verhuur is dit huis een uitstekende optie!

   

 • Bouwjaar 2000
  Kamers 4
  Slaapkamers 3
  Woonoppervlakte 75 m2
  Perceelsoppervlakte 200 m2 eigen grond
 • Een, Amerika H 28 Een, Amerika H 28
 • Natuurgebied Duurentijdt is geen recreatiepark maar alle 16 woningeigenaren samen zijn eigenaar van het gebied, dat ze ook gezamenlijk onderhouden.

  Alle kavels zijn ca. 200 m2. De overige grond van het natuurgebied is gezamenlijk eigendom van de eigenaren.

  De huizen zijn zo geplaatst dat rekening is gehouden met ieders privacy. Bij de grond van deze vakantiewoning hoort een eigen parkeerplek. Voor alle bewoners geldt dat de rust en de natuur centraal staat en dat daarop zo weinig mogelijk inbreuk wordt gemaakt. 

  Ga eens in het donker naar buiten, kijk en luister Je bent op één van de weinige plaatsen in Nederland waar het nog echt donker kan worden. Geniet van vleermuizen, de maan en sterren. Met een beetje geluk hoor je de prachtige roep van de bosuil die hier graag komt omdat het donker is. 

   

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!