Een, Amerika H 28 - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Een, Amerika H 28

Adres: Amerika H 28, 9342 TN Een
Vraagprijs: € 179.000 k.k.

 • “All season”- recreatiewoning op een unieke plek!
  Midden in de natuur, waar je de seizoenen bewuster beleeft.

  Dit vakantiehuis heeft een fenomenaal uitzicht over een bosven en staat niet op een vakantiepark. Dus als je op zoek bent naar stilte, geen vakantiehuis op een park wilt, een plek zoekt om te onthaasten, of geen standaard dertien-in-een-dozijn-huis zoekt, is dit het vakantiehuis voor jou.

  De seizoenen beleef je hier midden in de natuur veel bewuster: In de lente genieten van het ontluikend groen en de vogels die weer een nestje zoeken. In de zomer is het heerlijk toeven op het terras met uitzicht op het ven. Echt een plek om op mooie zomeravonden lekker lang buiten te zijn en te genieten van een goed glas en goed gezelschap. Ook met de mooie herfstkleuren is het genieten geblazen. Na een heerlijke herfstwandeling maakt je het binnen gezellig en behaaglijk met de gashaard. En als eigenaar van dit huis hoop je op een strenge winter, want dan kun je op je terras je schaatsen onderbinden. Stukje klunen en dan heerlijk zwieren op het ven!

  Het huis is comfortabel ingericht: in de woonkamer zijn dubbele openslaande deuren naar het terras, de keuken is van alle gemakken voorzien en zelfs als je hier wilt werken is er een apart hoekje met bureau. Glasvezel zorgt voor een goede internetverbinding. In de berging, die van binnen en buiten te bereiken is, kun je met gemak tuinmeubels en fietsen kwijt.

  Op de verdieping zijn 3 slaapkamers: de masterbedroom met uitzicht op het ven en 2 kleinere kamers. In de badkamer vind je een ligbad met douche en wastafel.

  Er is een parkeerplek voor de auto bij het huis.

  Ook als investering voor verhuur is dit huis een uitstekende optie.  Op Duurentijdt worden meer woningen succesvol verhuurd. Je kunt ook opteren voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik.

 • Bouwjaar 2000
  Kamers 4
  Slaapkamers 3
  Woonoppervlakte 75 m2
  Perceelsoppervlakte 200 m2 eigen grond
 • Een, Amerika H 28 Een, Amerika H 28
 • Natuurgebied Duurentijdt is geen recreatiepark maar alle 16 woningeigenaren samen zijn eigenaar van het gebied, dat ze ook gezamenlijk onderhouden.

  Alle kavels zijn ca. 200 m2. De overige grond van het natuurgebied is gezamenlijk eigendom van de eigenaren.

  De huizen zijn zo geplaatst dat rekening is gehouden met ieders privacy. Bij de grond van deze vakantiewoning hoort een eigen parkeerplek. Voor alle bewoners geldt dat de rust en de natuur centraal staat en dat daarop zo weinig mogelijk inbreuk wordt gemaakt. 

  Ga eens in het donker naar buiten, kijk en luister Je bent op één van de weinige plaatsen in Nederland waar het nog echt donker kan worden. Geniet van vleermuizen, de maan en sterren. Met een beetje geluk hoor je de prachtige roep van de bosuil die hier graag komt omdat het donker is. 

   

 • Download 2019-brochure_Amerika_28.pdf

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!