Doldersum, Park Jachtlust

Adres: Boylerstraat 12, 8386 XE Doldersum
Vraagprijs: € 108.000 v.o.n. vanaf

 • KIES VOOR EEN COMFORTABEL COTTAGE OF LODGE MET TUINHUIS

  Je hebt keuze uit drie modellen. En je kunt de plek nog kiezen: aan de bosrand van de voormalig Kolonie van Weldadigheid of met uitzicht op de weilanden, waar schapen grazen en elk jaar een ooievaarskoppel een nest uitbroedt.

  Wat je keuze ook wordt, het is een goede! Want de kernmerken van Park Jachtlust zijn rust, ruimte en natuur. Dus je kunt hier niet anders dan genieten!

  De cottage heeft een heerlijke woonkamer met erker en schuifpui naar de veranda, waar je heerlijk kunt relaxen, een boek lezen, een glaasje drinken of zomaar wat voor je uit staren… De lodge heeft openslaande deuren naar de veranda.  ’s Avonds heb je licht van de ingebouwde spots in het dakoverstek.

  De keuken is van alle moderne gemakken voorzien: kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasser.

  Er zijn twee slaapkamers, één met een schuifdeurkast en de andere met een hoge kast. De luxe badkamer heeft een inloopdouche en een badmeubel. 

  En op de vloer in de hele cottage komt vinyl, waarbij je keuze hebt uit een aantal kleuren. Zelfs gordijnen zijn bij de prijs inbegrepen, je hoeft alleen nog maar meubels te plaatsen.

  Samen met de chaletbouwer kies je jouw eigen indeling, kies je zelf je keuken en de inrichting van de badkamer. Kortom, deze cottage wordt helemaal gebouwd zoals jij wilt.

  Als je nu kiest voor zo’n comfortabel cottage of lodge mét tuinhuis op eigen grond, kies je voor vele jaren ongelofelijk genieten!

  De interieurfoto's zijn gemaakt in de bestaande cottages. 

 • Bouwjaar 2018
  Kamers 3
  Slaapkamers 2
  Woonoppervlakte 40 tot 60 m2
  Perceelsoppervlakte vanaf 242 m2 eigen grond
 • Doldersum, Park Jachtlust Doldersum, Park Jachtlust Doldersum, Park Jachtlust
 • PARK JACHTLUST

  Een oase van rust heerst hier aan de rand van het Drents Friese Wold in een historische omgeving. Want het park grenst aan de bossen van één van de Kolonien van Weldadigheid.

  Park Jachtlust ligt achter restaurant Grenzeloos en Zo, dus heb je een keer geen zin om zelf te koken, dan kun je voor lunch en diner terecht in dit gezellige restaurant.

  Park Jachtlust telt 28 kavels, er zijn er nu 17 verkocht, dus we zoeken nog 11 rustzoekers.

   

 • Download Brochure-Jachtlust-Doldersum.pdf

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meldt u dan aan voor  Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvangt u dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Download gratis het eBook

Je weet niet waar en hoe je moet beginnen met je zoektocht naar het ideale vakantiehuis?
Met dit eBook ga je stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!