Recreatiepark De Tolplas, Hoge Hexel - BuitenLeven Recreatiemakelaar

Recreatiepark De Tolplas, Hoge Hexel

Adres: Hexelseweg 80, 7645 AM Hoge Hexel
Vraagprijs: vanaf € 129.000 v.o.n. exclusief BTW

 • DAT WORDT GENIETEN IN ÉÉN VAN DEZE NIEUWE LODGES!

  Deze spiksplinternieuwe lodges aan het water worden ingericht voor 6 personen met 3 slaapkamers, waarvan één met stapelbed.

  De lodges hebben allen airco, luxe sanitair en een luxe keuken, van alle gemakken voorzien.

  De kavels variëren van 342 m2 tot 455 m2 en bij elke lodge is een parkeerplaats voor één auto.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Kom maar eens een keer kijken!

   

 • Recreatiepark De Tolplas, Hoge Hexel
 • RECREATIEPARK DE TOLPLAS

   

  In het hart van het park ligt een grote recreatieplas. Rondom de plas staan chalets. De woningen staan iets verderop in het groen. In de plas kun je zwemmen, vissen en windsurfen en het strandje is de perfecte plek om op warme dagen te genieten van de zon. De kinderen kunnen lekker spelen op de verschillende veldjes en gezellig tafeltennissen, jeu-de-boulen en voetballen. Of geniet van de ouderwetse Twentse gastvrijheid in de gezellige bistro of het terras met uitzicht op de plas.

  In de omgeving kun je prachtige fietstochten maken in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, maar ook het bekende Avonturenpark Hellendoorn ligt “om de hoek”. 

   

   

 • Download 6_lodges_Tolplas_brochure.pdf

Contact

Mocht je nog vragen hebben over ons aanbod dan kun je uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk jouw bericht.

Wil je op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je dan aan voor Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 3 weken ontvang je dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.

Trap niet in één van de valkuilen bij de koop van een vakantiehuis

Download gratis het eBook en ga stap voor stap op weg naar jouw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!