Sondel, Beuckenswijkstraat 28-24

Adres: Bungalowpark Sondel
Vraagprijs: € 175.000 k.k.

 • VRIJSTAANDE RECREATIEWONING BIJ DE FRIESE MEREN

  Op ruim opgezet en kleinschalig bungalowpark “Sondeler Gaast”staat deze vrijstaande recreatiewoning met aangebouwde berging op één van de mooiste plekken aan de buitenkant van het park. De woning is in 2005 gebouwd op een ruime kavel van ca. 433 m2 eigen grond. Het betreft hier een 6-persoonsbungalow.

  Het bungalowpark beschikt zelf over een aantal voorzieningen zoals een zwembad, speelweide en kantine. Op kleine afstand bevinden zicht nog diverse strandjes en havens aan het IJsselmeer en de Friese meren.

  De woning beschikt over een ruime woonkamer die is voorzien van een schuifpui. De open keuken is voorzien van een combimagnetron, koelkast, gaskookplaat met afzuiging en een vaatwasser. De gehele begane grondvloer is voorzien van laminaat en de muren en plafonds zijn voorzien van spacwerk. 
  De woning beschikt over een moderne badkamer met douche en wastafel. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een tweepersoons bedstede. Op de verdieping bevindt zich ook een tweede toilet.

  De woning is in 2017 buiten geschilderd.

 • Bouwjaar 2005
  Kamers 4
  Slaapkamers 3
  Perceelsoppervlakte 433 m2
 • BUNGALOWPARK SONDEL

  Het kleinschalige (40 woningen) bungalowpark grenst aan het natuurgebied “De Bremer Wildernis. En ligt op circa 5 kilometer van Balk, Sloten en het watersportdorp Lemmer. Sondel is een dorpje in de gemeente Gaasterlân-Sleat, in deze gemeente bevinden zich glooiende vergezichten en prachtige bossen met veel fiets- en wandelpaden.

Op de kaart

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons aanbod dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen door te bellen naar 06 – 55 77 77 81 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meldt u dan aan voor  Buitengewoon BuitenLeven, tips en inspiratie bij de koop van een vakantiehuis. Elke 14 dagen ontvangt u dan het blog, tips, adviezen en interessante informatie over de aanschaf van een vakantiewoning.


BuitenLeven Recreatiemakelaar | info@uw-buitenleven.nl | 06-55 77 77 81 | Molenstraat 20, 7551 DC Hengelo
Copyright © 2017 BuitenLeven Recreatiemakelaar. Alle rechten voorbehouden.
×

Download het gratis eBook

Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen! 

Download het gratis eBook

Bent u op zoek naar een vakantiehuis en kunt u wel wat hulp gebruiken?
Met dit eBook gaat u stap voor stap op weg naar uw ideale vakantiehuis, zonder in één van de grootste valkuilen te trappen!